Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye a valós életben nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a valós életben nincs ennyi nőgyűlölő?

Figyelt kérdés

Újra és újra megdöbbenek az itteni kérdéseket és válaszokat olvasgatva.

Rengeteg szól arról, hogy a nők anyagiasak, csak a külsőségekre kíváncsiak, sokan elmondásuk szerint fel is adták, hogy kedvesek legyenek velünk.

Már az ismerkedéstől is kezdek félni, mert elsőre nem tudhatom, hogy mennyire megkeseredett az illető.

Kezdek kétségbe esni, hogy nem találok soha egy kedves, megértő partnert, akivel kölcsönösen alapozhatunk egymásra.

A kérdésem NEM ismerkedés, valóban csak a döbbenetemet fogalmaztam kérdéssé.

2015. okt. 22. 14:33
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
56%
Nekem meg van olyan fiú ismerősöm, akin nem látszik, sőt még barátnője is van, még is nőgyűlölő, na ezt kapd ki!
2015. okt. 22. 18:17
 42/58 anonim ***** válasza:
#13 voltam, remélem senki nem kevert össze az előttem szóló 24/F-el :D
2015. okt. 22. 18:26
 43/58 anonim ***** válasza:
51%
Hála istennek nincsen. Egyébként meg ne keseredj el, kérdező, és ne hagyd, hogy ezeknek a hisztis kis rinyagépeknek az ostoba kommentjei elvegyék az önbizalmadat. Ők is csak azért osztják itt a nőket, mert egyszerűbb nekik minket hibáztatni, mint magukba nézni, mert akkor meglátnák, mennyire rohadnak belülről. :)
2015. okt. 22. 19:12
 44/58 anonim ***** válasza:
71%
Én ismerek a valóságban is pár olyan srácot, akik lenézik a nőket, és ezt nem rejtik véka alá előttem. Nem foglalkozom velük, nem állok le velük vitatkozni, meggyőzni nem tudom őket. De szerencsére sokkal több kedves, nem kiábrándult férfival találkoztam.
2015. okt. 22. 19:16
 45/58 GipszI ***** válasza:
54%

Kedves kerdezo!

Ahogy én latom, a valós életben joval kevesebb a nogyulolo mint itt a valaszokbol latszik.

Par évnyi gyk-s tapasztalatom alapján a Zokogó Testveriseg létszáma is csak 10-es nagyságrendű szerencsere (cserébe szinte minden kérdésre valaszolnak pl. 24-eske, vagy regebben a magasvekony :D)

2015. okt. 22. 20:31
 46/58 anonim ***** válasza:
21%

"24-eske, bunkó vagy, lekezelő, ezek után teszek rá, min mentél keresztül."---pont erről írt a srác, ezzel neki adsz igazat a tudtodon kívül, bravó :)

Zéró együttérzés, rúgjunk bele a földre került haldoklóba is, csak gratulálni tudok a párodnak...

"Másoknak is akadnak nehézségei, problémái, a te hozzáállásoddal speciel az én problémáimba belegebednél, de tudod, én nem sajnáltatom magam így, mint te..."---pont, hogy ezzel próbálod magad sajnáltatni, miközben piedesztára emeled magad és lenéző, lekezelő, bunkó stílusban próbálod magad alá gyűrni emberileg.

Nálam nagyon kiverted a biztosítékot, az ilyen emberkével való érintkezést, mint te még az ellenségemnek sem kívánom!

2015. okt. 22. 22:31
 47/58 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de olvastad, hogy én mit írtam neki?

Azt, hogy szívesen meghallgatom. Azóta a kérdést is itt hagyta, nehogy felül kelljen vizsgálnia a sztereotípiát.

2015. okt. 22. 22:41
 48/58 anonim ***** válasza:
63%

#47 az olyan ember, aki egy egész csoportot szívből megvet pár személyes tapasztalat alapjáb, tényleg nem érdemel sajnálatot.

Pl.: "Néhány zsidó kereskedő átvert, szóval Hitlernek igaza volt, a zsidók az emberiség ellenségei, akik a rendes embereken élősködnek, továbbá Auschwitz újranyitását követelem!!"

Az ilyennek is türelmesen végighallgatnád az élettörténetét, miközben tudomást sem veszel a torz világnézetéről?

2015. okt. 23. 00:55
 49/58 A kérdező kommentje:
Miért pontoztátok le az utolsót?
2015. okt. 23. 08:35
 50/58 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nincs, legalábbis az ismerőseimből kiindulva. Nekik sem az életük legkönnyebb területe a pártalálás, de azért a nagy többségük megoldja (talál barátnőt vagy alkalmi partnert), viking félisten kinézet, milliárdok és hírnév nélkül is.

Egy felnőtt ember problémái pedig kb. senkit nem érdekelnek (max. a közeli családtagjait és barátait, de őket is jobban izgatják a saját bajaik és a szakembereket, akik pénzt kapnak cserébe, ha meghallgatják). Szomorú, de ez van, azért felnőtt az ember, hogy felelősséget vállaljon mindenért, ami vele történik és megoldja a saját bajait.

Itt kb. ugyanaz a max. 10 ember kelti a feszültséget, mert valószínűleg ez az egyetlen "társasági" hobbijuk. De legalább ártalmatlanul kiadják a gőzt, és nem lövöldöznek az utcán, mint az USÁ-ban szoktak egyesek :/

2015. okt. 23. 09:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!