Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a nők, hogy itt annyi a nőgyűlölő férfi?
Csak hogy magamat idézzem:
"Valahogy olyan furcsa ez nekem, hogyha férfiként kijelentem, hogy nagyon sok olyan férfi is szaladgál közöttünk, akik rendkívüli módon szemetek, aljasok, hazugok, ilyenkor jön a csajoktól a HIGH FIVE, hogy bizony mennyire igazam van. Viszont ha nőkről állítom pontosan ugyanezt, hogy közöttetek is sok féreg éldegél, akkor már azonnal nyomjátok a nőgyűlölő címkéjű pecsétet a homlokomra."
Érdekes jelenség, hogy akik nem nyalják fényesre a popsijukat, azok szerintük mind nőgyűlölők, igaz?
Kb. egy hete voltam itt utoljára, akkor meg a "miért van itt annyi "femináci"" jellegű kérdések mentek.
Biztos sokan azt hiszik, a "gyakori kérdések" azt jelenti, hogy egy kérdést minél többször fel kell tenni. :)
A férfiak is tesznek fel nőgyűlölő kérdéseket, a nők is tesznek fel férfigyűlölő kérdéseket.
Csak vannak olyanok is, akiknek ezt nem veszi be a gyomra, aztán kikérik maguknak, hogy mégis a férfiak/nők hogy a fenébe képzelik ezt.
Mindenkinek nagyon fontos az igazság, de amikor megkapja, akkor már inkább nem kell.
nem tudom eldönteni, hogy direkt poén-e a kérdés a neved miatt, vagy komoly.. :D
mindenesetre az tény, hogy itt a gyiken sok magányos ember gyűlik össze (mindkét nem részéről) akik okkal, vagy ok nélkül nem tudnak olyan párt találni, aki tetszene nekik. és ugyebár a megkeseredett, alacsony önbizalmú emberek könnyen utálkoznak, és hárítják a felelősséget magukról :D
Engem mondjuk nem izgat ez a gyűlölködés,de kb olyan unalmasak már ezek a kérdések mint a "magas vékony" volt.
Ráadásul mindig ua-zok a felhasználók nyomatják a rég megunt szöveget a kérdéshez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!