Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a nők, hogy itt annyi a nőgyűlölő férfi?
Én jól tudom, hogy nők és férfiak között is rengeteg a hulladék.
De azt persze, hogy nem fogom építő jellegű kritikának venni, amikor valaki rám vetíti azokat a problémákat, amiket más nőknél tapasztaltak. Ezt itt, ezen az oldalon már többen megtették. Nem, nem a hibáimmal szembesítettek, hanem értelmetlen vádaskodást kaptam. Én szívesen segítek bárkinek, szívesen adok tanácsot, szívesen vitázom kulturált hangnemben, de ha engem ócsárolnak úgy, mintha a szemét nők (vagyis szerintük a komplett női nem) szóvivője lennék, akkor az összes felsorolt dolog lehetetlen, hiába próbálkozom velük.
Én tudom, hogy milyen párom van, mi alapján választottam, mit érzek iránta, milyen a kapcsolatunk, így ha 100 ember írja az oldalon, hogy a pénzre/izomra/bunkóságra bukom, vagy kihasználom a férfiakat, közben pedig megrögzött hazudozó vagyok egy anonim oldalon persze, akkor sem fogom igaznak érezni.
A sztereotípiákat, amik szintén nap mint nap elhangzanak - pl. hogy egyik nővel sem lehet komoly témákról beszélni, mindegyiknek ostoba, felszínes dolgokra terjed ki az érdeklődésük, barátnőknek akarnak megfelelni, el akarják tartatni magukat, semmire sem jók...stb. - fel sem veszem.
Na, elég is rólam ennyi. :)
A lényeg:
Amikor a női nem egészére vannak az általam említett dolgok rásütve, az tényleg nőgyűlölet, és tényleg igazságtalan. A látatlanban való meghazudtolás és a sértegetősdi meg iszonyatos primitívség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!