Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, nőgyűlölő férfi?
Olyan szomorú, hogy milyen sok ilyen hozzászólást látok itt is, szeretnék segíteni rajtuk, de általában csak azt kapom meg, hogy én is csak egy ribizli vagyok, mint az összes többi, meg hogy persze, itt most szenteskedek, de élőben csak a külsőre meg a pénzre hajtok rá biztosan.
Ez olyan elszomorító, mert ilyen hozzáállással nehéz lesz. És sokszor észre sem veszik, hogy ők maguk milyen válogatósak és csak a külső számít nekik, hanem kifogásokat találnak, hogy miért nem az ő hibájuk, hogy nem találnak senkit.
Hogy lehetne ezen segíteni, ha bármit írok, csak fröcsögés, meg utálkozás a válasz, amint kiderül, hogy nő vagyok?
különben igen is vannak általánosan érvényes szabályok, de ezek nemen kívüliek.
a felszínesnek tartott emberek is csak pont annyira felszínesek mint a bírálójuk, mivel hogy ő is csak a sekély részekig lát el :) .
Lepontozásnál több energiát nem éri meg rájuk pocsékolni.
Segíteni nem nagyon lehet rajtuk, sajnos többnyire nem két nap alatt szoktak rá a (rajtuk vagy nem rajtuk múló) nehézségek és kudarcok ilyen módon történő feldolgozására.
Egyébként ugyanezektől az emberektől a férfitársaik pedig viszonylag könnyen kapnak leßuzizást (bár a nők ócsárlása sokkal intenzívebben megy, ez tény).
Ilyen kerdest en is irtam mar ki... sokszor es hosszan leveleztem ilyen emberekkel... persze a legtobbje egxaltalan nem ronda, ahogy allitja magarol..
borzalmasan sok haritas van benne.... ez egy envedelmi reakcio, nehogy ra kelljen eszmelniuk, hogy valojaban ok is (es foleg ok) hibaztak, vagy ok nem tettek eleget, neadjisten ok a felszinesek.... es egy csomo jo van bennuk, de sokuk mar melyre elasta ezt, es ha lenne baratnojuk, azt csak kinozni tudnak...
peldaul volt itt az oldalon Ricsike (Ekicsir)... en sokat beszeltem vele... es sikerult nagynehezen osszejonnie egy lannyal... akire aztan ratelepedett, zaklatta az i fantilis szeretetevel, es miutan a lany nem akart az anyja lenni, elkezdte verni.... amikor legutoljara beszeltem a sraccal, epp eljaras zajlott ellene....
es ezek azok a sracok, akik valtig allitjak, hogy ok nagyon tudnanak szeretni... es bizonyos szempontbol igen, csakhogy ez leginkabb egy anya fele iranyulo szeretetnek felel meg... egyaltalan nem erettek egy kapcsolathoz, hiszen nem hajlandoak onreszt vallalni az ezzel jaro munkaban... es a sajat eletukben sem, hiszen mindig a korulmeny a hibas, sosem ok...
es nincs is annal szanalmasabb, mint a 30 eves ferfi, aki meg mindig ovodai traumakra hivatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!