Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha férfi létemre csak egy megkeseredett, önbizalomhiányos pasi vagyok?
Semmiképpen se mutasd ezt a világ felé. Mert akkor az is maradsz. Szedd össze magad, tűzz ki célokat magad elé, amiket el akarsz érni, és minden ilyen elért cél után büszkébb leszel magadra, az önbizalmad is javulni fog.
Plusz ha barátnőt szeretnél, ne úgy közeledj hozzá, mint aki azonnal akarja, hanem barátként. Utána úgyis alakul már minden magától.
Mondjuk azt megkérdezném a tisztelt válaszolóktól, hogy mi van, ha tett érte?
Mondjuk kigyúrta magát, divatos lett, művelt is lett... De még ez is kevés, mert ronda a feje?
Bizony, meg fogsz lepődni, hogy mennyit változol, ha nekiállsz sportolni. A testépítést például sokan kezdik el hasonló okból. Különösen jó önbizalomépítő hatása van, mert a tested teljesen meg tudod változtatni, férfias lesz a külsőd. Emellett én azt vallom, hogy az ilyen problémák mögött hormonális gondok is lehetnek, mondjuk alacsony tesztoszteronszint. Az edzés ebben is segít. A másik fontos dolog szerintem, hogy a sport mellé legyen megfelelő étrend is.
Tegyél ellene, hogy ne legyél ilyen, mert így nagyon kicsi esélyed van rá, hogy valaha is társat találj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!