Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, kiábrándult férfi manapság? Tényleg ennyire szörnyűek a mai nők? 22N
Nem csak a nők vannak elkúrva :))
De vannak kivételek.
Hát egyre több a hülye ember. De szerintem nem csak a nők között, hanem a férfiak között is ugyan úgy.
Csak a nők kevesebbet rinyálnak. Nem is értem, miért a nőkre mondják, hogy hisztisek.
Nem hiszem hogy a csajokba van a hiba!
Szerintem a szülők tehetnek mindenről.Éretlenül bele egy kapcsolatba aztán had szóljon Fejetlenül nem lehet sakkozni
Mert te régen is éltél és ismerkedtél, pl. 20-30 éve, utolsó? Mert csak akkor lehet erről hiteles véleményed.
Szerintem egyszerűen az emberek annyira pesszimisták manapság, hogy az hihetetlen. Plusz, ahogy látjuk, a jérfiak is megváltoztak, itt nyafognak, ahelyett, hogy férfimódra viselkednének.
Talán ott van a difi, hogy ugye az az elfogadott, hogy a férfiaknak kell kezdeményezni, így eleve több elutasításra van esélyünk, másrészt pedig van az a hülye társadalmi beidegződés, hogy egy férfi nem mutathatja ki az érzéseit. Rajtunk nagyobb a nyomás, szerintem több szűz férfi van 20 felett mint szűz nő.
Abban egyetértek, hogy egy mindkét nemet érintő probléma, de mégis mi férfiak húzzuk a rövidebbet, mert nekünk kell kockáztatni azt, hogy "most elé állok és elhívom randira" aztán vagy eljön, vagy elküld (utóbbit gyakran nagyon megalázóan tudják megtenni).
Érzelmileg elsekélyesednek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!