Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki azért hagy el, mert szeret?
Azért hagy el, mert barátként szeret, jó veled az ágyban, de nem szeretne töled komolyabb kapcsolatot,de érzi hogy kezdesz beleszeretni, és inkább most szakit, mielött teljesen beleélnéd magad. Sokkal korrektebb mint a legtöbb ember akit ismerek.
Ne ragaszkodj annyira hozzá, próbálj a "csak baráti szex, semmi több" állapotnál maradni, és nem fog elhagyni.
Tapasztalat.
35/F
Olyan nincs. Olyan létezik, hogy valakit azért hagyunk
elmenni, mert szeretjük! (Pl ha a srác nem boldog veled,
akkor hagyod elmenni, mert jót akarsz neki, bár még
szereted).
De ez, hogy azért megy el, mert szeret.. Nem, azért megy
el, mert fél a pofáraeséstől. Dugni jó vagy, de komoly
kapcsolatra már nem... Vagyis ez jön le belőle.
35/F!
Mindezzel csak azért nem értek teljes mértékben egyet, mert Ő az, aki egyre több időt akar velem tölteni, és akkor is, velem akar lenni, amikor nem lehet szex!!! Minden találkozásunkkor elmondja, hogy nekem mellette van a helyem... Épp ezért nem értem, hogy most miért gondolkodik ilyen dolgokon!
Macs1209!
Igen, a "pofára eséstől" fél! Ezt le is írtam. Elmondta, hogy volt hasonló helyzetben, mint amilyenben most mi vagyunk és annak nem lett jó vége. Ettől tart csak, amúgy azt mondta, hogy minden jó lenne közöttünk és csak ez tartja vissza. De ha meg se próbálja, akkor honnan tudja, hogy ez is úgy lesz majd, mint az előző ilyen?
Hát én nem értem, már akkor kezdett veled, amikor elkezdtetek összejárni szexelni... Amikor meg komolyabbra fordulna esetleg a dolog akkor meg lelép? Szerintem, ha tényleg az lenne az oka, amit mond, mert a munkatársa vagy és utána milyen lenne a kapcsolatotok, akkor alapból a szexbe sem ment volna bele, mert ez is egy viszony, ha ennek véget vettek ugyanúgy együtt kell dolgoznotok mintha jártatok volna, nem értem, hogy mi lenne a különbség. Szóval így is úgy is elveszít.
28/n
Nálad a pont. Ha meg se próbálja... Gondolkozzon el,
aztán próbáljátok meg. Ne legyen nyuszi, mert jön
valaki, és simán lecsap a kezéről, aztán már sex se
lesz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!