Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki azért hagy el, mert szeret?
natesséklétezik!
Lehet, hogy neked van igazad. Így is, meg úgy is elveszítjük a barátságot kettőnk közt. De azért Én bízom benne, mivel felnőtt emberek vagyunk, hogy meg tudjuk ezt beszélni és nem fogunk haraggal elválni. :)
Macs1209!
Szerintem könnyebb lenne, ha így lenne, mármint hogy valaki lecsapna a kezéről... :) Egy csomó "problémától megszabadulna", de lehet, csak nekem ilyen "hülye" a felfogásom. Mindenesetre most gondolkozik, Én meg kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle. :)
Nézd, ha a te létedet a krizisközpontban kell elemezni,
akkor a probléma nem veled van, hanem vele, és nem is
kicsi.
Macs1209!
Köszi. :) Valahol tudom, hogy így van, más férfi örülne, ha találna valakit, akivel ilyen jól megvannak minden téren. Ráadásul már közelebb vagyunk a 30-hoz, mint a 20-hoz. Ezért is nem tudok eligazodni rajta...
Nézd, független akar maradni, hogy bármikor tudjon kap-
csolatot kezdeni MÁSSAL, de nem veled. Viszont ha meg-
történik, egy szavad nem lehet, mert csak dugtatok, és
ebben semmi elkötelezettség sincs. Bár onnantól a meló-
helyi dolog UGYANÚGY szar lenne.. Tehát az csak kifogás,
nem indok.
Jah, én is közelebb vagyok a 30hoz, mint a 40hez :D
Macs1209!
Most is bármikor lehetne mással, de nem teszi. Azt mondja meg vár engem, amíg találkozunk...
:D
Nézd, ha egy kapcsolatban minden működik, fel se merül
a "vége" gondolat. Ebből indulj ki. Tuti van valami a
háttérben... És amit mondott, az nem ok, csak kifogás.
Nem vitatkozok, csak gondolkozz el ezen ;)
Macs1209!
Most hogy így ezt leírtad, elgondolkodtat...
Lehet, sőt biztos is, hogy neked van igazad. Csak nem tudom, hogy mi lehet az. Mikor megkérdeztem, hogy hogy jutott el idáig, hogy ilyeneken gondolkozzon, akkor azt mondta, hogy ne kérdezzem meg, mert nem tud rá válaszolni... Egyszerűbb ezt mondani, mint magyarázkodni...
Nem magyarázkodni... azt mindig könnyebb, mint őszintén elmondani az igazat.. Itt a valós okkal van a gond.
Ha megkérdezem, mit ettél jan 3-án ebédre, arra elfogad-
ható a "nem tudom" válasz, de erre nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!