Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki azért hagy el, mert szeret?
Macs1209!
Mindig őszintén beszéltünk egymással (legalább is szerintem), így nem értem, hogy miért nem mondja meg az igazat. Ő is tisztában van vele, hogy ér annyit ez a "kapcsolat", hogy őszinték legyünk egymással.
Mennyire igazad van ezzel az utolsó mondattal... :) Nagyon tetszik!
Próbálok olyan példát hozni sok esetben, ami pofonegyszerű, és gyorsan leszűrhető a lényeg :)
Mindenesetre lehet elfojtott belső félelem is az oka
a viselkedésének, viszont akkor nem bízik meg benned.
Akiben megbízunk vakon, attól nem félünk :)
Macs1209!
Nagyon jókat írsz. Meg elgondolkodtatsz. :) Legalább is engem.
Most már magam sem tudom, hogy mit gondoljak... Eddig sem értettem, meg most sem, de ma este megpróbálok beszélni vele erről. Kicsit nyitottál a szememen, így tudok majd olyanokat kérdezni tőle, amikre nem lehet az a válasz, hogy nem tudom. :) Köszönöm.
Macs1209!
Az elfojtott belső félelem lehet, hogy igaz. Mesélt egy-két nagyon rossz dolgot, így megértem a félelmét is...
Mindenki elsiklik egy dolog felett "...mert már kezdett munkatárssal..."
Nagyon sokan, köztük én is, nem tartom helyesnek a munkahelyi szex/szerelmi kapcsolatokat.
Házi nyúlra nem lövök, az egyik legnagyobb iratlan szabályt szeged meg vele.
Tudom milyen rossz ez, nekem is lett volna ilyen kapcsolatom, és lehet az igazi mellett mentem el, de még mindig jobb mint együtt dolgozni olyannal akivel szakítottam....
Utolsó:
De igen feltünt, de ez az egész szabály már akkor érvényét vesztette, amikor szexkapcsolatba kezdett vele, onnantól kezdve már tök mindegy, mert a szabályt megszegte, a kellemetlenségek ugyanazok, mintha párkapcsolat lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!