Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, kiábrándult férfi manapság? Tényleg ennyire szörnyűek a mai nők? 22N
El sem tudod képzelni...
Te mitől lennél az?? Szerinted egy ember mitől keseredhet meg? Most komolyan...Valamit csak gondolsz...
Olyan nincs, hogy semmi nem jön össze.
Remélem megmaradsz boldognak. És ne foglalkozz velünk.
A nők igen, szörnyűek! Méghozzá nem a kiválasztottal, hanem azokkal, akiktől nem akarnak semmit, nem kedvesen, értékelve a közeledést utasítják el a másikat, hanem sokszor emberszámba sem veszik. Nekünk férfiaknak pedig sokat kell próbálkoznunk. Így a sok érdemtelenül kiosztott pofonba elfáradunk. Pedig teljesen emberien, a másikat értékelve közeledünk felé, szólunk hozzá. Ha az első reakció, az a nő részéről, hogy nem ő kell nekem, akkor már az a másik nem is ember.
Nos, ezek a női díszpéldányok alázásaitól még nem kellően megtört egyed odajut az elé, aki tényleg őrá várt, de az a nő eddig minden másik férfit elküldött a búsba, most nem tudja mire vélni, hogy a kiválasztott miért egy megtört férfiként ér elé.
Azért, mert a nők legtöbbje, és biztos vagyok benne, hogy a kérdező is ilyen, nem is nézi embernek, aki nem tartozik bele a számára elfogadható kategóriába.
Így, bár áttételesen az a férfi, akivel kapcsolatba lép, már minden őáltala kiosztott pofont, így a nőkkel szembeni kiábrándultságát is hordozza.
A kiábrándultak nagy számának oka az az agresszív lefitymáló visszautasításokból fakad. Illetve abból, hogy a nők hangosan a delikvens jelenlétében mondanak sértő megjegyzéseket. Bizonyára a ffi-ak között is sok a suttyó nyomulós barom, aki nem ért a szép szóból. Talán ha a haragjukat és sértettségüket nem a "kedves, bátortalanul közeledő" srácokon töltenék ki akkor nem lenne ilyen drámaian alacsony a magabiztos pasik száma.
Egy alamuszi srácból is faraghatsz jó és magabiztos pasit, szeretettel és kedvességgel, persze csak ha van türelmed hozzá. (Csak vállalnod kell a kikupálós lány szerepét.)
Most ennyi jutott eszembe.
25F
23.52 - ne haragudj, de nem hiszem, hogy adtam volna okot arra, hogy ezt feltételezd rólam. én általában mindenkit emberszámba szoktam venni, még soha senkit nem küldtem el bunkón, kivéve, ha úgy közeledett. én értem, hogy ez egy létező jelenség, meg elhiszem, hogy előfordul, de azért nem minden lány ilyen, és jó lenne, ha rólam látatlanban nem feltételeznél hasonlókat.
00.04 - ezzel nagyjából egyetértek, és biztos, hogy nehéz dolog összeszedni magad azután, ha valaki bunkón elküld :S de ja, ezen nagyjából túl kell lépni, és az ilyen lányok "eszéhez mérni", csak hát ezt könnyebb mondani, mint megcsinálni gondolom...
Talán akkor a férfiak belegondolhatnának, hogy nem a vékony, nagy mellű, szép arcú, tökéletesen öltözködő lányoknál kéne csak próbálkozniuk! Ha ők sem helyes, kisportolt, izmos pasik, akkor egy ilyen lány tényleg tuti nem őket fogja választani! Szerintem inkább ez a gond manapság, hogy mindenkinek nagyok az elvárásai másokkal szemben. Itt a gyakorin is mindig azt olvasom, hogy vagy vékony legyen egy lány vagy picit legyen mit fogni rajta, de olyan, hogy nem baj ha van feleslege, olyat nagyon ritkán! Mellméretben is vagy nagy vagy 'kézbevaló', az elvárás, az alatt már nagyon ritka.
Aki barátnőt akar, az válogasson olyan lányokból, akiknek szintén sokáig nincs barátja. És ne finnyáskodjon, hogy pl. duci, mert több duci lány van, mint fiú (genetikailag hízékonyabbak a nők) , tehát több olyan vékony fiú van, akire duci lány jut. Ja, hogy velük nem akartok megismerkedni? Így jártatok!
Én azzal is megelégednék ha egy értelmes nőt találnék. De sajnos tele az ország a Való Világ és a Blikk bűvkörében élő agyhalottakkal.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!