Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, kiábrándult férfi manapság? Tényleg ennyire szörnyűek a mai nők? 22N
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 21:32
32/34 anonim válasza:
sok unokatesóm is már 20asok de még semmi, vmelyik meg egy nagyon ronda nővel jött össze O.o Úristen. De komolyan nekem nincsenek nagy igényeim de amivel ő összejött... uh... félelmetes. De gondolom már csak végelkeseredésben.
Egyébként nekem se volt sose senkim de dolgozom rajta.
F18
33/34 anonim válasza:
Igen, sajnos tényleg ennyire szörnyűek.
34/34 anonim válasza:
2023, kögazdag fiatalok, alekosz a tv-ben újra... és a sok fiatal ezt bámulja...
30 leszek de nekem se volt még soha senkim, visszahúzódó voltam, ha nagy nehezen közeledtem nem értékelték, megaláztak, főleg nők, lányok. Ők meg vígan bsztak mindenkivel. tönkretettek. Ezek vagytok. (Évától kezdve, tönkreteszitek az embert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!