Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye a valós életben nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a valós életben nincs ennyi nőgyűlölő?

Figyelt kérdés

Újra és újra megdöbbenek az itteni kérdéseket és válaszokat olvasgatva.

Rengeteg szól arról, hogy a nők anyagiasak, csak a külsőségekre kíváncsiak, sokan elmondásuk szerint fel is adták, hogy kedvesek legyenek velünk.

Már az ismerkedéstől is kezdek félni, mert elsőre nem tudhatom, hogy mennyire megkeseredett az illető.

Kezdek kétségbe esni, hogy nem találok soha egy kedves, megértő partnert, akivel kölcsönösen alapozhatunk egymásra.

A kérdésem NEM ismerkedés, valóban csak a döbbenetemet fogalmaztam kérdéssé.

2015. okt. 22. 14:33
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
81%
24-eske, bunkó vagy, lekezelő, ezek után teszek rá, min mentél keresztül. Másoknak is akadnak nehézségei, problémái, a te hozzáállásoddal speciel az én problémáimba belegebednél, de tudod, én nem sajnáltatom magam így, mint te...
2015. okt. 22. 15:24
 22/58 anonim ***** válasza:
16%
Kérem ezt úgy, hogy rengeteg kedves és rendes barátnőm van akik évek óta magányosak, mert nem felelnek azoknak a férfiaknak akikkel ismerkedni próbáltak. talán nem centiben ,pénztárcában, izomban kéne mérni a férfiakat meg hogy ha valaki az édesanyjával él akkor minden nyomorék életképtelenek lehordani! de én már nem tudok kedves lenni a nőkkel ennyi megalázás után... egyétek meg amit főztetek!!!!!!!
2015. okt. 22. 15:32
 23/58 A kérdező kommentje:

Ennek mondjuk őszintén örülök, hogy te egy nő életét se keseríted meg.

Annyit még kérlek árulj el, hogy anyukádról vagy a nagymamádról is ezeket gondolod? Feltételezem ők is nőnemű élőlények.

2015. okt. 22. 15:40
 24/58 anonim ***** válasza:
20%
Kerdezo, elmeseled, hogy nokent min menten keresztul? Es a 24 eves srac is irhat.
2015. okt. 22. 16:08
 25/58 A kérdező kommentje:
Ha rám írsz és megkérdezed ott egy bemutatkozás után, akkor szívesen mesélek.
2015. okt. 22. 16:11
 26/58 anonim ***** válasza:
8%
ahhoz neked semmi közöd! ki vagy te hogy számon kérsz?.... ti mondtátok hogy a kedves romantikus férfiak unalmasak nyálasak! akkor stílust váltok ennyi! azt csinálom amit a piac megkövetel!
2015. okt. 22. 16:13
 27/58 A kérdező kommentje:
Hát nem lettem nedves tôled... A levélben való sértegetést pedig mellôzd a késôbbiekben.
2015. okt. 22. 16:24
 28/58 anonim ***** válasza:
25%
Nem is értem, miért foglalkoztok már megint azokkal, akik köpködnek rátok. Nem lennétek boldogabbak, ha olyan férfiakra fordítanátok a figyelmeteket, akik kinyalják a seggeteket is? Gyanítom, tucatnyian állnak sorba nálatok.
2015. okt. 22. 16:27
 29/58 A kérdező kommentje:

Nem akarok olyat, olyan férfit szeretnék aki partnerként tekint rám.

Egyszerûen elvette az önbizalmamat a sok komment.

2015. okt. 22. 16:31
 30/58 anonim ***** válasza:
29%

A sok komment. :D Te itt töltöd életed jelentős részét, vagy mi a rák? Rám semmilyen hatással nincs akármelyik nőcike kommentje arról, hogy ők nem olyanok, mint amilyennek a panaszkodók (köztük én is) ábrázolják. Megvan rólatok, kompletten az egész női nemről a véleményem, amit itt kiírok magamból, de az utcán vagy a melóhelyen nem vágom képen mindegyikőtöket, hogy mekkora szemetek vagytok (egyébként sokatok megérdemelné). Magamból kiindulva az itteni nőgyűlölők ugyanolyan hétköznapi férfiak, mint bárki más. Ugyanúgy viselkedünk a nőkkel, ugyanúgy előre engedjük őket, ugyanúgy tisztelettel beszélünk velük. A véleményünk viszont akkor is megvan rólatok.

Amiatt meg felesleges aggódnod (meg a többi puncisnak is), hogy pont belém botlanátok, mert helyből utasítom el a közeledéseteket. Nem kell attól rettegnetek, hogy párkapcsolatban baltás gyilkossá változok, és ledarálom a koponyátokat. Ennyiből is hálásak lehettek a nőgyűlölőknek, ti hálátlan muskátlik.

2015. okt. 22. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!