Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a társkereső nők mindig a nőgyűlölő férfiakra panaszkodnak? Közben pedig ők gyűlölik egymást a legjobban?
Ez azért ebben a formában nem igaz...
Voltam olyan társkeresőn, ahol a nők nagy része egymással teljesen szolidáris volt, nem zavartuk egymás "köreit". Persze akadt egy-két hárpia ott is, de a többségre nem ez volt jellemző.
Szóval nem kell egy-egy szélsőséges példa alapján általánosítani!
Az emberek utálják egymást. Na persze nem mindenki mindenkit, de tény, hogy szinte mindenütt megy az utálkozás akár nyíltan, akár burkoltan. Itt most a nőkről volt szó, úgyhogy erre már nem térek ki, de én már dolgoztam sok férfi közt és hogy azok hogy szidták egymást egymás háta mögött!
Nem kell nemekre bontani, kár ilyen illúziókba ringatni magát bárkinek. Sajnos nagy általánosságban az emberek így reagálnak a másikra, ha az máshogy gondolkozik, máshogy él, máshogy néz ki, ügyetlenebb, ügyesebb, csúnyább, szebb, sikeresebb, sikertelenebb, stb.
Valakit nekik is gyűlölniük kell, és mint tudjuk, a földön fekvő elkeseredett kiábrándult férfiba a legkönnyebb belerúgni, őket nem védi semmi és senki.
19:59, ha nektek lehetnek elvárásaitok, nekünk is. Tudod az egyenjogúság oda-vissza működik :D Hoppácska...ilyen az amikor a fagyi visszanyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!