Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is egyre több a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egyre több a nőgyűlölő?

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Csodalkozol? Ilyen nofelhozatal mellett en nem lepodnek meg. Talan a lanyoknak ossze kellene kapniuk egy kicsit magukat :P
2015. aug. 10. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem.Inkább csak egyre nagyobbak az igények.:)
2015. aug. 10. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Igen, de a férfigyűlölő is.
2015. aug. 10. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Főleg errefelé. Nem azt mondom, tényleg nagyon sok a korcs "nő", akik rászolgálnak, viszont az is igaz, hogy kollektíven hordják el az összes nőneműt mindennek, ami mondjuk elég gáz, de egészségükre, nem vesztünk sokat velük, gondolom, nem sok épeszű nő akarna ilyen pasikkal összejönni. :)
2015. aug. 10. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy! Én nem sokat ismerek, pedig azért van ismeretségi köröm. Ide összegyűltek egy páran, de amúgy nincsenek olyan sokan.

Kb. annyian, mint férfigyűlölő nők. Szoktam olyat is hallani hölgy ismerősöktől, hogy férfi nekik maximum gyereknemzésre kellene, mert másra úgysem jók.

De ők sincsenek túl sokan.

Néhány szélsőséges, fanatikus emberről van szó. Én mindig azt mondom, nem kell velük komolyabban foglalkozni.

2015. aug. 10. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem az erősödő feminizmus (amiről sok férfi tévesen azt gondolja, hogy férfigyűlöletet is magába foglal) hatására egyre agresszívebben nyilvánulnak meg azok a férfiak, akik alapból nőgyűlölők, hímsoviniszták és/vagy konzervatívak.
2015. aug. 10. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Én személyesen egy ilyet sem ismerek, de a GYK-n hemzsegnek. Mondjuk én alapból kerülöm a pesszimista szemléletű embereket. :-)
2015. aug. 10. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Régebben nem volt Ennyi mint mostanában. Kezdjük megismerni a nőket.
2015. szept. 27. 08:04
 9/9 anonim ***** válasza:

sok az életképtelen kis hü1e gyerek akik amcsi mese filmeken nönek fel

és várják a menő csajt akik a legnagyobb lúzere is rá izgulnak...

ja hogy a valóságban sem a nyomi pasi sem a bála csaj nem kelendő...

a mai fitalok nem a valóságban élnek

2016. aug. 13. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!