Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a valós életben nincs ennyi nőgyűlölő?
Újra és újra megdöbbenek az itteni kérdéseket és válaszokat olvasgatva.
Rengeteg szól arról, hogy a nők anyagiasak, csak a külsőségekre kíváncsiak, sokan elmondásuk szerint fel is adták, hogy kedvesek legyenek velünk.
Már az ismerkedéstől is kezdek félni, mert elsőre nem tudhatom, hogy mennyire megkeseredett az illető.
Kezdek kétségbe esni, hogy nem találok soha egy kedves, megértő partnert, akivel kölcsönösen alapozhatunk egymásra.
A kérdésem NEM ismerkedés, valóban csak a döbbenetemet fogalmaztam kérdéssé.
Mondtam már mindenkinek,mutass a való életben egy kivételt,és el fogom ismerni bármikor,hogy nem mind olyan...
Azonban addig amíg még csak soha nem is láttam vagy találkoztam kivétellel,addig hogyan kéne elhinnem hogy létezik egyáltalán? :)
24/F
Belegondoltál, hogy akik ilyenek, azok miért lettek ilyenek? Gondolom nem jókedvükből. Az mondjuk más kérdés, hogy én is most jutottam el arra a pontra sok csalódás után, hogy a hátam közepébe sem kívánok egy nőt sem. Igaz, én nem is próbálkozok és nem azért sírok, mert nem kellek egynek sem. (volt kapcsolatom is) Csak kiábrándult és csalódott vagyok és úgy érzem, sosem fogok tudni senkit szeretni ismét. De épp ezért, nem is akarom más életét megkeseríteni, elég ha az enyém az.
Szerintem mindenki, aki odáig jutott, megvolt az oka... nem gondolod, kedves kérdező?
24/F
Én elhiszem, hogy nagyon vacak neked, de azon még sose gondolkoztál el, hogy benned is lehet hiba?
Ne haragudj, de ha velem lennél egy randin ilyen arrogáns, azonnal felállnék és eljönnék.
Nekem rengeteg kivétel ismerősöm van, csak nem vagyok feljogosítva, hogy osztogassam másokról a fotókat, meg részletezzem a helyzetüket.
Egyébként aki ennyire görcsösen ragaszkodik a saját rossz tapasztalatai miatti ferde képhez, azt semmi nem tudná meggyőzni.
24-eske, szerintem te sem vagy olyan rossz gyerek, de rossz látni, hogy ilyen fiatalon így meg vagy keseredve. Ha korodbeli lennék, és ezt az oldalt nem zárnám ki az ismerkedési felületekből, az sem érdekelne, hogy állsz és hogy nézel ki, mert már a szövegeid taszítanának.
15-ös.
Csak bizonyítod ezzel az állításaimat,semmi gond.Tudom,hogy a nők mindig ennyire felszínesek,te is ítélkezel úgy,hogy fogalmad sincsen miken mentem én keresztül ahhoz,hogy idáig jutottam...
De nyugi megszoktam már ezt a nőktől.;)
24/F
Téged érdekel, hogy mi min mentünk keresztül?
Min megy keresztül az összes nő, férfi, gyerek?
Engem érdekel,én mindig mindenkit meg szoktam hallgatni,ha elmondja az illető. :)
Szóval igen. ;)
24/F
Tudsz bármilyen tudományos kutatást vagy statisztikát mutatni amivel alátámasztod a véleményedet?
Kérem ezt úgy, hogy rengeteg kedves és rendes barátnőm van akik évek óta magányosak, mert nem felelnek azoknak a férfiaknak akikkel ismerkedni próbáltak.
24 éves fiú, ha gondolod szívesen meghallgatom a sérelmeidet. Biztos okkal alakultak ki az előítéleteid. De el kell fogadnod, hogy ez egy előítélet, és akként is kell kezelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!