Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye a valós életben nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a valós életben nincs ennyi nőgyűlölő?

Figyelt kérdés

Újra és újra megdöbbenek az itteni kérdéseket és válaszokat olvasgatva.

Rengeteg szól arról, hogy a nők anyagiasak, csak a külsőségekre kíváncsiak, sokan elmondásuk szerint fel is adták, hogy kedvesek legyenek velünk.

Már az ismerkedéstől is kezdek félni, mert elsőre nem tudhatom, hogy mennyire megkeseredett az illető.

Kezdek kétségbe esni, hogy nem találok soha egy kedves, megértő partnert, akivel kölcsönösen alapozhatunk egymásra.

A kérdésem NEM ismerkedés, valóban csak a döbbenetemet fogalmaztam kérdéssé.

2015. okt. 22. 14:33
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
17%
van elég s*gg nyalótok! én nem állok be a sorba! Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!
2015. okt. 22. 16:42
 32/58 A kérdező kommentje:

30.-as szó se volt se baltás gyilkosságról, se koponya daráláshoz.

Attól, hogy te másképp állsz a kérdéshez, mint én, nem jelenti azt, hogy valamelyikőnknek is igaza van. Az én véleményem sem kevesebb mint a tiéd.

Igen, a 150. ilyen komment és kérdés után kezd meginogni a az önbizalmam, szerintem sokan lennének még így.

2015. okt. 22. 16:48
 33/58 anonim ***** válasza:
22%
sokan vagyunk! ti kreáltátok ezt az egészet nem mi! egész életemben kedves tisztelet tudó voltam veletek ameddig nem ismertem meg a női nemet ... na és mit kaptam? kinevetést megalázást sárba tiprást ezek után nem tudok kedves lenni veletek se itt se a való életben!
2015. okt. 22. 16:54
 34/58 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel, hogy mi az érdeketek és mi nem.

Egyszerűen megijeszt, hogy mi van rengeteg emberben.

2015. okt. 22. 17:09
 35/58 anonim ***** válasza:
21%
Úram bocsá! ha az utcán mész honnét tudod ki jön szembe? lehet 1 kislány molesztáló vagy 1 sorozat gyilkos. túl paranoiás vagy.... látogass meg 1 szakembert
2015. okt. 22. 17:11
 36/58 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam el a válaszokat gondolom szokásos fröcsögés az egész.

Nincsenek, a valóság ritkán közelít a gyik világához. Vannak jó és érdekes kérdések, de a legtöbb rinya nagyon fura emberektől. Ezeket simán görgesd tovább.

2015. okt. 22. 17:27
 37/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2015. okt. 22. 17:28
 38/58 anonim ***** válasza:
37%

Az itteniek lehetnek a szomszédaid, a kollégáid, az ismerőseid furcsa ismerősei, akik csak itt mondhatják el következmények nélkül a valós gondolataikat.

Kiábrandító, mi?

2015. okt. 22. 17:48
 39/58 anonim ***** válasza:
54%

a való életben nincs ennyi. nem is nehéz az ilyeneket kiszűrni egyébként. látszik általában az emberek arcán, tekintetén, hogy értelmesek-e vagy sem. nekem pl nincs egy nőgyűlölő haverom, barátom se.

ne itt ismerkedj és kész. itt talán valós lenne a félelmed. de egy pillanatra se vegyél komolyan semmit, amit itt írnak ezek a fiúk. teljesen értelmetlen.

2015. okt. 22. 17:51
 40/58 A kérdező kommentje:

Eszembe sem jutna itt ismerkedni, a részletezésben ezt meg is írtam.

Egyszerűen a véleményekre voltam kíváncsi.

2015. okt. 22. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!