Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan csak ez a három, egyaránt undorító álláspont létezik a nők anyagiasságát illetően?
Egy erről szóló kérdésre érkezett válaszokat olvastam, és szomorúan olvastam, hogy a szinte csak ez a három, egyaránt primitív álláspont létezik.
1. "Minden nő anyagias, kivétel nélkül." - Hazugság!
2. "Semmi baj nincs azzal, ha egy nő anyagias." - Undorító álláspont!
3. "Nem létezik anyagias nő." - Hazugság!
Én úgy gondolom, hogy az anyagiasság nem jó dolog, és léteznek anyagias és nem anyagias nők ks.
"Ha két teljesen, azaz külsőre és belsőre egyforma férfi közül kéne választaniuk, egyértelműen a tehetősebbet fogják választani."
Ezzel tényleg nincs gond, ha minden másban egyforma. De azzal igen, ha az egyik jobb ember, de kevesebb pénze van, a másik nem annyira jó ember, de több pénze, és az utóbbit választja a nő.
#42: ... és bizony, általában az utóbbi szokott megtörténni az esetek igen nagy hányadában.
Ha a gazdag jóképű srác tahó, bunkó, arrogáns, akkor az megbocsátható, hiszen férfiasságot, erőt, tekintélyt sugároz. Ugyanez csóróbb változatban érdekes módon értelmét nyeri.
Ha a gazdag jóképű srác full béna, akkor az megbocsátható, hiszen olyan kis nyuszi, ügyetlenke, jópofa. Ugyanez csóróbb változatban: lúzer, mafla, balfék.
És a többi, és a többi. A pénz valahogy kivétel nélkül minden esetben megbocsáthatóvá teszi a férfiak rossz tulajdonságait.
48#
Legalább ez a poszt is adott teret az 1%-nak.
# 33
"Elég lenne arra egy őszinte választ találnod, hogy az, hogy ki ül ott egy luxusautó anyósülésén, kinek a döntése, választása: a nőé vagy a férfié? :-))"
Mindkettő döntése kell hozzá. Ha egyikük nem akarná, akkor nem ülne ott. :)
Ebben igazad van, a nő döntése is, hogy beül-e valaha abba az autóba, de gondolom, azért neked is lejött, hogy mire akartam rávilágítani:
Ha valaki szerint minden nő/szinte minden nő/a nők úgy általában véve anyagiasak, abból az következik, hogy a a túlnyomó többségük/mindegyik szívesen ülne egy luxusautóban.
Megfordítva a dolgot, akinek a hozzászólására reagáltam, épp ugyanúgy a nők anyagiasságának a bizonyítékaként értékelhetné azt - az egyébként nem túl gyakori és nem túl életszerű - jelenséget, ha luxusautókban bombanők helyett jellemzően átlagos külsejű, vagy időnként akár nem túl előnyös külsővel rendelkező nők utaznának.
Ha egy kiemelkedő egzisztenciával, és mellé luxusautóval rendelkező heteroszexuális pasi nő szeretne maga mellé (a kocsijába, az ágyába és az életébe), akkor szerinted az iránta érdeklődő csúnyácska, átlagos külsejű nőszemélyek, illetve csinibabák játsszák le egymás között, hogy ki ül be mellé az autóba, vagy a pasi választ a saját szempontjai szerint?
Úgy őszintén, kin múlik elsősorban, hogy hogyan néz ki az a nő az ő autójában?
De oké, értem én a lényeget: abból a tényből, hogy:
"minden luxus autóban jó nő ül az anyós ülésen! ezek után nincs mit írnom...." , mi a az egyetlen helyes következtetés:
A férfiaknak - ellentétben a sokuk által ilyen téren felszínesnek tartott nőkkel - elsősorban a másik személyisége, emberi értékei, jó tulajdonságai számítanak, a belső fogja meg őket, a külső pedig nem játszik fontos szerepet a párválasztásnál.
Feltételezem, hogy ezt diktálja a magasabb rendű férfi logika, ami nem képezi viccek tárgyát. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!