Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan csak ez a három,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan csak ez a három, egyaránt undorító álláspont létezik a nők anyagiasságát illetően?

Figyelt kérdés

Egy erről szóló kérdésre érkezett válaszokat olvastam, és szomorúan olvastam, hogy a szinte csak ez a három, egyaránt primitív álláspont létezik.

1. "Minden nő anyagias, kivétel nélkül." - Hazugság!

2. "Semmi baj nincs azzal, ha egy nő anyagias." - Undorító álláspont!

3. "Nem létezik anyagias nő." - Hazugság!

Én úgy gondolom, hogy az anyagiasság nem jó dolog, és léteznek anyagias és nem anyagias nők ks.

2015. szept. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
33%

"minden luxus autóban jó nő ül az anyós ülésen! ezek után nincs mit írnom...."

Gondolom, a női logikánkkal ebből arra kéne következtetnünk, hogy - bár nap mint nap látunk nőket 15 éves Suzukikban és mindenféle egyéb autókban is, meg olyan pasik mellett is, akinek nincsen saját autójuk - minden nő rendkívül anyagias, nem pedig arra, hogy a férfiak többségének (szerintem egyébként érthető módon) fontos szempont a párválasztásnál a külső, és ha már van rá lehetőségük, akkor csinos, dekoratív nőt választanak maguk mellé kevésbé vonzó külsejű helyett.

Amúgy megpróbálnád logikusan végiggondolni, hogy ha te minden luxus autóban átlagos külsejű, netalán csúnyácska nőket láthatnál, akkor nem ugyanúgy azt mondanád - szerinted jogosan - hogy minden nő anyagias? :-)))

Közben meg szerintem csak annak lenne a bizonyítéka, hogy a kiemelkedően jó egzisztenciával rendelkező férfiaknál nem fő kritérium a párválasztásnál a dekoratív külső.

Elég lenne arra egy őszinte választ találnod, hogy az, hogy ki ül ott egy luxusautó anyósülésén, kinek a döntése, választása: a nőé vagy a férfié? :-))

2015. szept. 26. 20:24
 32/53 anonim ***** válasza:
0%
30 megjött mr megvédelek titteket a szemét luzer pasiktól :D
2015. szept. 26. 20:25
 33/53 A kérdező kommentje:

"Elég lenne arra egy őszinte választ találnod, hogy az, hogy ki ül ott egy luxusautó anyósülésén, kinek a döntése, választása: a nőé vagy a férfié? :-))"

Mindkettő döntése kell hozzá. Ha egyikük nem akarná, akkor nem ülne ott. :)

2015. szept. 26. 20:26
 34/53 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de ne zavarjon, nyuszifül, csak éppen elég sokféle embert ismerek. :-)
2015. szept. 26. 20:27
 35/53 anonim ***** válasza:
77%

33 azt én döntöm el, hogy ki ülhet az autómba :-)

Addig keresek míg megfelelőt nem találok.

2015. szept. 26. 20:32
 36/53 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem értem mi a faxt kell bölcselkedni. Egy dolog tanácsot, véleményt kérni bizonyos dolgokban, de szerintem hihetetlen gáz ez a világmegváltós dumcsipartizás. Emberek, ne a neten éljetek már. Te is kérdező, meg a géniusz kommentelők, húzzatok már az utcára, ne itt verjétek a nyálatokat 0-24-be, mert r*hadt szánalmas.

Mit kell azon agyalni, hogy melyik nő/férfi milyen? B-szki éld az életed ne nyomorékoskodj már. Magad nyomorítod te szerencsétlen.

2015. szept. 26. 20:34
 37/53 A kérdező kommentje:
35: Te döntöd el, hogy ki ülhet be, és akire eldöntötted, hogy beülhető eldönti, hogy beül-e vagy sem. Hacsak nem rángatod be az autódba. :D
2015. szept. 26. 20:34
 38/53 anonim ***** válasza:
0%
persze persze a vajna tímeácska is azért van azzal a vén majommal mert olyan szép a belseje kedves romantikus férfi.....
2015. szept. 26. 20:37
 39/53 anonim ***** válasza:
37. Szerintem nem vagy te ennyire értetlen, csak provokálod a népet. ( remélem)
2015. szept. 26. 20:39
 40/53 anonim ***** válasza:
5%
Minden nő anyagias. Ez az igazság. Ha két teljesen, azaz külsőre és belsőre egyforma férfi közül kéne választaniuk, egyértelműen a tehetősebbet fogják választani. DE! Ezzel semmi gond nincs. Nyilván senki nem akar 30-40 éves korára egy lepukkadt bérház földszintjén a lift mellett egy albérleti garzonlakásban nyomorogni. Viszont amikor 100 nőből 95 még az atyaúristent is letagadná, hogy ő ugyan nem anyagias, s nem érdekli a férfi egzisztenciája, na akkor önt el fejbúbig a méreg, és legszívesebben felpofoznám mindegyiket, amelyik összehordja a hülyeségeket. Beismerni, hölgyeim! Ez az, amit mi, férfiak sosem fogunk megérni.
2015. szept. 26. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!