Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan csak ez a három,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan csak ez a három, egyaránt undorító álláspont létezik a nők anyagiasságát illetően?

Figyelt kérdés

Egy erről szóló kérdésre érkezett válaszokat olvastam, és szomorúan olvastam, hogy a szinte csak ez a három, egyaránt primitív álláspont létezik.

1. "Minden nő anyagias, kivétel nélkül." - Hazugság!

2. "Semmi baj nincs azzal, ha egy nő anyagias." - Undorító álláspont!

3. "Nem létezik anyagias nő." - Hazugság!

Én úgy gondolom, hogy az anyagiasság nem jó dolog, és léteznek anyagias és nem anyagias nők ks.

2015. szept. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
77%
stvtdv köszönöm a privát üzenetet, ennél lejjebb ne süllyedj ;-)
2015. szept. 26. 20:13
 22/53 anonim ***** válasza:
82%
Anyagias vagyok azért mert megkérdezem, hogy mit dolgozik??? Hát de basszus, érdekel, hogy mivel foglalkozik. Én szoftverfejlesztő vagyok, imádom a munkámat, szeretek beszélni a kihívásokról, előadásaimról, publikációimról. Így érdekel az is, hogy a másik mivel foglalkozik. És tévedés, nem a pénztárcája miatt.
2015. szept. 26. 20:15
 23/53 anonim ***** válasza:
38%

Lehet akkor ez rám nem vonatkozik, hogy én nem kérdeztem olyanokat, hogy van-e kocsi? stb.. mivel mikor összejöttem a barátommal akkor tanult és még most is tanul, ugyanúgy én is. Otthon lakik a szüleivel, nincs jogsija se autója. Mikor megismertem semmi pénze nem volt. Tavaly nyáron én többet kerestem, ezért én segítettem ki, de idén hatalmas sikerre tett szert. Kapott egy nagyon jó állást, ahol napi 20 ezreket tud megkeresni. Ezt persze suli mellett, ha szükség van rá és ha rá is ér.

Én ennek örülök és hála az égnek hogy még akkor ismertem meg mikor semmi pénze sem volt, mert így legalább 100%-ig tudják, hogy nekem nem a pénz számít.

Mondom lehet nálam ez más, mert barátom még csak 21 éves, itt meg olyan idősebb nőkről és férfiakról van szó, akik már dolgoznak.

2015. szept. 26. 20:16
 24/53 A kérdező kommentje:
22: Írtam, hogy semmi baj, ha megkérdezed a munkáját, csak nem mindegy, hogy valóban a munkájára vagy kíváncsi, vagy arra, hogy mennyit keres. Ha a munkájára, az teljesen oké. :)
2015. szept. 26. 20:17
 25/53 A kérdező kommentje:
23: Akkor te nem vagy anyagias. :)
2015. szept. 26. 20:18
 26/53 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nem neked szólt, hanem stv-nek. :)

2015. szept. 26. 20:18
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
igen de utána az a kérdés jön hogy mennyit kersel?
2015. szept. 26. 20:19
 28/53 anonim ***** válasza:
78%

Soha nem kérdeztem meg senkitől, hogy mennyit keres. 1 éve voltam együtt a barátommal (akkor még kolis volt), amikor megtudtam, hogy mennyit keres és nem azért, mert én kérdeztem rá. Akkor még kocsija sem volt, hozzáteszem.

2015. szept. 26. 20:21
 29/53 A kérdező kommentje:
27: Egyes nőknél igen, másoknál nem.
2015. szept. 26. 20:21
 30/53 anonim ***** válasza:
73%

1. Ezt az a sok nyafogó anyámasszonykatonája kölyök szokta mondogatni, ne foglalkozz velük, töketlen dedósok.

2. Undorítónak nem undorító, csak butaság, nyilván olyan világban élünk, ahol szükség van pénzre, de az anyagiasságot meg nem szabad összekeverni mással.

3. Nem hazugságnak nevezném, inkább úgy mondanám, aki ilyet mond, az becsukja a szemét. "Amit nem látok, az nincs." Csak mert vagy nem akarja észrevenni, vagy mert az ő környezetében valóban nincs olyan, de attól még létező dolog.

Egyesek hajlamosak a szélsőségre, vagy csak provokálni akarnak.

2015. szept. 26. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!