Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan csak ez a három,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan csak ez a három, egyaránt undorító álláspont létezik a nők anyagiasságát illetően?

Figyelt kérdés

Egy erről szóló kérdésre érkezett válaszokat olvastam, és szomorúan olvastam, hogy a szinte csak ez a három, egyaránt primitív álláspont létezik.

1. "Minden nő anyagias, kivétel nélkül." - Hazugság!

2. "Semmi baj nincs azzal, ha egy nő anyagias." - Undorító álláspont!

3. "Nem létezik anyagias nő." - Hazugság!

Én úgy gondolom, hogy az anyagiasság nem jó dolog, és léteznek anyagias és nem anyagias nők ks.

2015. szept. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
# 6: Persze, hogy van érdek! Érdekelt vagyok abban, hogy jól érezzem magam a kapcsolatban. Te nem? Bárkivel összejönnél, olyannal is, akivel egyáltalán nem érzed jól magad, csak hogy NEKI jó legyen? Minden kapcsolatban van érdek, mindkét fél részéről!
2015. szept. 26. 20:00
 12/53 A kérdező kommentje:
11: De ha a másik pénze az érdek, az már gond. Vagy szerinted nem?
2015. szept. 26. 20:01
 13/53 anonim ***** válasza:
42%

Bizonyos mértékben elfogadható ha egy nő anyagias. Elvégre fajfenntartás szempontjából az a férfi a befutó, aki utódokat tud csinálni, amihez az is hozzátartozik, hogy eltartja őket.

Tudat alatt minden nő így választ párt. A gond akkor van, ha ezt már tudatosan is csinálja.

2015. szept. 26. 20:02
 14/53 anonim ***** válasza:
3%
ma 20:02 szánalmas vagy! a faj fentartásra hívatkozol.... áhh ez kész :D:D
2015. szept. 26. 20:03
 15/53 anonim ***** válasza:

Kérdező, én egy szóval nem mondtam, hogy egyik jobb a másiknál. Csupán azt, hogy a férfiakat sem kell félteni, pátyolgatni.

Egyébként még mindig nem értem miért kell ezen fennakadni. Mindenki szépet, jót akar. Nem csak külsőre, belsőre is. Mindenki keresi a tökéletes párt.

Ha egy nő, férfi megengedheti, hogy válogasson, akkor miért ne tenné?

Nekem is van nagyon sok jó, értékes ismerősöm. Jó emberek, kedvesek, dolgosak, céltudatosak, gondoskodóak. Én pedig megengedhetem magamnak, hogy eldöntsem kivel szeretnék lenni. Természetesen azt választottam, akihez a leginkább vonzódok, de nem csal a személyisége volt a döntő, hanem az egész ember..ebbe a külső is beletartozik.

Ez az élet rendje, ezen nem kell fennakadni.

Persze az is más, ha valaki csak a pénzre hajt és mellette képes elviselni, hogy veri, csalja, megalázza. Nem az én életem, a nő/férfi azt csinál amit akar.

Nem kell sajnálni, ha egy ilyen hajó elúszik.

Azt pedig ne higgyétek, hogy régen minden más volt..

2015. szept. 26. 20:04
 16/53 A kérdező kommentje:
13: Szerinted ennyire ösztönlények vagyunk?
2015. szept. 26. 20:04
 17/53 anonim ***** válasza:
0%

ismerkedésnél az első kérdés mit dolgozol? anyagiasság!

van autód? anyagiasság!

kivel laksz? ha anyucival nem kell olyan aki nem önáló ez is pénz éhesség! nem a komcsi korszakban vagyunk hogy a fizubol lakást tudtál venni ezt jó lenne észre venni hogy mennyit keres 1 átlag magyar férfi..... ti agyatlan humanoidok

2015. szept. 26. 20:08
 18/53 anonim ***** válasza:
77%

17 akkor tőled mit lehet kérdezni? Mikor sz.rtál utoljára? Érdekes... Ha megkérdezem sportol e akkor felszines vagyok mert külsőre megyek.

Haljatok meg szűzen :-D

2015. szept. 26. 20:10
 19/53 anonim ***** válasza:
9%
Ja abban igazad van, hogy léteznek ilyen meg olyan nők is, és az anyagiasság valóban nem egy jó dolog. Ettől függetlenül a 2.es ponttal is egyetértek hogy "Semmi baj nincs azzal, ha egy nő anyagias." , mármint felőlem aztán lehet anyagias, az ilyen nőket úgyis magasról lesz@rom, hidegen hagynak, a lényeg, hogy nem az én véremet szívják.
2015. szept. 26. 20:12
 20/53 A kérdező kommentje:

18: Pl. érdeklődési kör, életfelfogás stb.

Engem az se zavar, ha munkáról kérdez valaki, ha azt kíváncsiságból teszi, és nem azért, mert abban reménykedik, hogy sokat keresek.

2015. szept. 26. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!