Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy létezik ez? Valakivel volt már ilyen?
Sokat csalódtam és most inkább az érzelemmentes szexet választom.
Van egy srác tetszik a személyisége de külsőleg nem jön be sőt mégcsak nemis vonzott szexuálisan se. De mégis ugy alakult hogy lefeküdtünk és vele volt eddig a legeslegjobb a szex. Még akibe halálosan szerelmes voltam azzal se volt ilyen jó mint vele.
Hasonló csalódást, már én is okoztam. :)
22/F
Azt hiszem en vagyok a vilag legeslegnaivabb embere....ez a baratsag extrakkal milyen betegseg?
Oke. Azt hiszem hogy tul idealizaltam a jelen kor tarsadalmat.
A barátság extrákkal nem betegség, hanem két olyan ember döntése, akik különböző okokból nem akarnak (vagy nem tudnak) tartós kapcsolatba belemenni, viszont szükségük van a szexuális feloldódásra. Az alkalmi kapcsolatok a nők nagy részénél (és sok férfinél is) nem férnek bele, mert egy idegennel csak úgy rizikós és macerás szexelni, nem is beszélve a bűntudatról.
Én elhiszem, hogy ez nem mindenkinek jön be, de vannak olyan élethelyzetek amikor ez jó megoldásnak tűnik. Nem kell leszólni valamit, csak mert mi esetleg nem csinálnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!