Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feministák csak a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministák csak a férfi előnyökből szeretnének ugyanolyan arányban részesülni, vagy a hátrányokból ugyanúgy?

Figyelt kérdés

Tehát aki kvótát akar a parlamentben, az a bányákban is kvótát akar?

Ha nem, akkor miért nem?

2015. aug. 16. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
42%

amúgy, ez nem teljesen idevág, de egyik nap írták, hogy jaaaj a feministák kitalálták hogy több nő van mint férfi, és jaaaj ezt is csak azért mondják, hogy a férfiak elnyomják a nőket blabla. akik ilyesmiken vitáznak, azoknak ajánlom ezt az oldalt, ahol utána nézhetnek a dolgoknak. egész sok mindent meg lehet itt nézni. :D

[link]

2015. aug. 16. 18:13
 62/75 A kérdező kommentje:

"Egy viccesnek szánt kérdés volt a második, miszerint úgy megverte a barátnőjét, hogy most kórházban van, és milyen ajándékot vigyen neki engesztelésül."

Igen, aki más embert megver, az egy undorító féreg. És? Nők között is vannak undorító férgek, nem csak férfiak között.

"sok nő is kiáll azért, hogy a férfiak ne legyenek diszkriminálva."

Azért arányaiban több férfi áll ki a nők mellett, mint fordítva.

"a férfiak élete ebből a szempontból sokkal eldobhatóbb"

Nem, nem vagy femináci.

"a férfiak előbb is halnak meg. mert a nőnek szülnie kell, hogy fennmaradjon a faj."

Hogy lehet, hogy azért halnak meg hamarabb a férfiak, mert a nőknek szülniük kell, ha a nők 50 év fölött már nem nagyon tudnak szülni? Akkor szülési szempontból nem mindegy, hogy ők is mondjuk 70 évesen halnak meg, mint a férfiak, vagy 5 évvel többet élnek?

"nyilván ilyen is van, de a többség nem ilyen."

Én meg úgy tapasztaltam, hogy nyilván nem ilyen is van, de a többség ilyen. A feministák nagy részének ha egy férfi felhozza a problémáit, a feminista elkezdi, hogy ne hisztizzen már, mert a nőknek sokkal nagyobb gondjaik vannak.

"nagyon ügyesen kiragadtad ezt az egy mondatot. de mint írtam, ebbe minden féle-fajta ember belevettem. a cigányokat, a muszlimokat ugyanúgy, mint tudósokat, művészeket stb. és mint mondtam, ami nyilvánvaló, a kevésbé intelligens emberek körében a legjellemzőbb ez. és igen, a legtöbben hímsoviniszták, mégha különböző mértékben is.

amúgy egyáltalán nem vagyok férfigyűlölő. ezen az oldalon gyűlölök csak mindenkit kb. :D szerencsére a való életben értelmes emberekkel és férfiakkal vagyok körülvéve, akik úgy gondolják mint jómagam, hogy férfi és nő egyenlő."

Jó, a muszlimok között tényleg sok a hímsoviniszta. Tehát ha a muszlim nők egyenlőségéért küzdene a feminizmus, az jogos lenne.

"ez a természetes, hogy alapvetően a nőnél van jobb helyen. a nő evolúciósan erre van kitalálva. gyereket szülni, felnevelni. a férfi mire kell? megcsinálni a gyereket. ez az alapvető. de én sem tagadtam, vagy mondtam azt, hogy mindig és minden esetben a nőnél van jobb helyen, fogd már fel."

Szerintem meg az anya és az apa ugyanolyan fontos, főképp olyan szempontból, hogy megkapja a "mintát a gyerek". Nem hiszem, hogy az egyik is fontosabb lehetne. Esetleg az lehetséges, hogy fiúgyermek számára fontosabb az apa, lánygyermek számára pedig az anya, de ebben sem vagyok biztos.

"én nem gondolom azt, és a hozzászólók sem. nem is állított senki ilyet, de valahogy, ha valaki azt írja hogy sokan, a többség, egyesek, akkor azt egyből magára veszi, és elkezd anyázni. én azt gondolom, hogy kétféle csoport létezik. az egyik az, aki intelligens, a másik meg az, aki nem."

De van olyan, mikor a többséget sem tartjuk igaznak. Pl. nem tartom igaznak, hogy a legtöbb esetben az anya jobb szülő.

"érdekes egyébként, hogy minden nőgyűlölő, nőket szidó, vagy a nőkről való igazságot mondó kérdések alatt, a nők mindig próbálják elmondani az álláspontjukat, általában anélkül hogy a férfiakat szapulnák, de ez fordítva éppen az ellenkezője. és a nőkre mondják, hogy fröcsögnek, amikor csak le akarják írni a véleményüket, és a férfiak hajtogatják ugyanazt, és hogy a nők így megy úgy hazudnak, ugyanazt mondják stb. nem tudom valójában hányan vannak ezek az oldalon, de elkeserítő, hogy ez emberi butaság mekkora méretet tud ölteni."

Megint nem tudok egyetérteni. Vannak fröcsögő férfiak, meg fröcsögő nők is.

2015. aug. 16. 18:25
 63/75 anonim ***** válasza:
26%

"Azért arányaiban több férfi áll ki a nők mellett, mint fordítva."

nem véletlen. és nem azért, amiért te gondolod. milyennek látod a nőket? szerinted mit gondolnak a férfiakról?

"Nem, nem vagy femináci."

megint nem értetted. nem a civilizációról beszéltem, vagy hasonlók. annyit mondtam, hogy az evolúció szempontjából a férfiak élete sokkal eldobhatóbb. megint kiragadsz egy mondatot, és abba kötsz bele feleslegesen. nem az én döntésem, hanem a természeté. ha az én döntésem lenne, nem választanám minden esetben a nő életét a férfié helyett, vagy nem tudom most mégis hogy forgattad ki kedved szerint. ha rajtam múlna, eleve nem sokan élnének a földön.

"Hogy lehet, hogy azért halnak meg hamarabb a férfiak, mert a nőknek szülniük kell, ha a nők 50 év fölött már nem nagyon tudnak szülni? Akkor szülési szempontból nem mindegy, hogy ők is mondjuk 70 évesen halnak meg, mint a férfiak, vagy 5 évvel többet élnek?"

de a nő egyszerre egy gyereket szül, és ezeket aztán sorba neveli fel. egy férfi meg csak megtermékenyít sok nőt.

"A feministák nagy részének ha egy férfi felhozza a problémáit, a feminista elkezdi, hogy ne hisztizzen már, mert a nőknek sokkal nagyobb gondjaik vannak."

nem tudom hol hallottál ilyeneket, de feminista és feminista között is van különbség. de ez egyértelmű szerintem. simán találkozhattál szar emberekkel. mindkettőnek vannak kisebb és nagyobb gondjaik is. a te gondod pl az volt, hogy nem engednek be ingyen a szórakozóhelyre. az én gondom meg az, hogy egyetemen fizika előadáson engem akarnak alázni, hogy olyan kérdéseket tesznek fel nekem, amiről nyilván még nem tanultam, mert azért vagyok ott hogy megtanuljam, csak azért, mert lány vagyok. aztán nevetnek ha valamit nem tudok, mert csak egy buta lány vagyok, aki úgysem ért ehhez. és természetesen az a fiú is kinevet, aki velem ellentétben csak bukdácsol.

"Jó, a muszlimok között tényleg sok a hímsoviniszta. Tehát ha a muszlim nők egyenlőségéért küzdene a feminizmus, az jogos lenne."

de itt sem volt ám más a helyzet. a kereszténység pl az emberiség egyik legnagyobb átka. eleve onnan indul az egész gyűlölködés. középkorban a szerzetesek voltak a műveltek, azok folytattak tanulmányokat, megfigyeléseket, azok voltak az értelmiségiek. ők kezdték el terjeszteni, hogy a nő az csak azért van, hogy őket megkísértsék, a menstruációs vér megöl minden élőt, növényzetet mert a sátántól való stb. ne gondold azt, hogy a régi korok eszméi egy csapásra kitörlődik az emberek fejéből. főleg hogy ha visszagondolsz, mondjuk 50-70 évvel ezelőttre, mennyire megváltozott a világ. és az emberek nem mindig tudják ezt kezelni. na mindegy.

nekem semmi bajom nincs azzal, hogy te ki akarsz állni a férfiak jogaiért. felőlem elhelyezhetik a férfinál is a gyereket, ha ott jobb helye van, nem érdekel ha a szórakozóhely bezár mert mindenkit ingyen engednek be, háborúba is mehetnek nők szerintem, én úgyis elbujdosok. csak ez az arrogancia, meg álszentség, hogy a nőktől várod, hogy a férfiakért harcoljanak, ez felb asz kissé.

"Szerintem meg az anya és az apa ugyanolyan fontos, főképp olyan szempontból, hogy megkapja a "mintát a gyerek". Nem hiszem, hogy az egyik is fontosabb lehetne. Esetleg az lehetséges, hogy fiúgyermek számára fontosabb az apa, lánygyermek számára pedig az anya, de ebben sem vagyok biztos."

itt megint arra reagálsz, ami leegyszerűsítve van így, de nem értem, miért nem érted. hiszen leírtam most is, korábban is, hogy nincs kifogásom ellene, hogy a férfié legyen a gyerek, ha ott jobb helye van.

"De van olyan, mikor a többséget sem tartjuk igaznak. Pl. nem tartom igaznak, hogy a legtöbb esetben az anya jobb szülő."

akkor miért gondolod, hogy a legtöbb esetben a férfi a jobb szülő?

egyébként általános iskolában, gimnáziumban, egyetemen, baráti ismerősi körökben is, ha a család szóba kerül, mindig kiderül, hogy az anya az, aki mindent észben tart, aki mindenre gondol, aki lecsesz ha kell, aki gondolkozik az egész családért. az apuka pedig sokszor a rendes, meg a jobb fej mint anya, aki megenged mindent stb. sokaknak meg nem túl előnyös, ha az utóbbit választja, vagy oda kerül.

"Megint nem tudok egyetérteni. Vannak fröcsögő férfiak, meg fröcsögő nők is."

ezen az oldalon ezt kár tagadni igazából. vagyhát felesleges. aki akarja az látja. a való életben ilyen sz ar emberekhez szerencsére még nem volt szerencsém.

kérlek ha válaszolsz, akkor a mondandómat egészében nézd, ne pedig kiragadva egy-egy részletet, aminek csak a szövegkörnyezetével van értelme.

2015. aug. 16. 20:26
 64/75 anonim ***** válasza:
zárójelben kérdezem: hol történt, hogy aláztak a fizika előadáson?
2015. aug. 16. 20:32
 65/75 A kérdező kommentje:

"nem véletlen. és nem azért, amiért te gondolod. milyennek látod a nőket? szerinted mit gondolnak a férfiakról?"

Hogyhogy milyennek látom? Ugyanúgy látok jó meg rossz embereket a nők és a férfiak között is.

"ha rajtam múlna, eleve nem sokan élnének a földön."

Na, ebben legalább egyetértünk.

"de a nő egyszerre egy gyereket szül, és ezeket aztán sorba neveli fel. egy férfi meg csak megtermékenyít sok nőt."

70 évesen már kit kell felnevelnie? Ha 50 évesen is szüli az utolsót, 65-68 éves korára felnevelte.

"az én gondom meg az, hogy egyetemen fizika előadáson engem akarnak alázni, hogy olyan kérdéseket tesznek fel nekem, amiről nyilván még nem tanultam, mert azért vagyok ott hogy megtanuljam, csak azért, mert lány vagyok. aztán nevetnek ha valamit nem tudok, mert csak egy buta lány vagyok, aki úgysem ért ehhez. és természetesen az a fiú is kinevet, aki velem ellentétben csak bukdácsol."

Honnan gondolod, hogy csak azért szívatnak, mert lány vagy? Megsúgom neked, fiúkat is szoktak szívatni az egyetemen.

Amúgy meg férfiakat szoktak kinevetni más esetben is. Pl. egy ronda férfi odamegy egy szép lányhoz kezdeményezni, erre az kineveti. Elég sok ilyen esetről hallottam már.

"nekem semmi bajom nincs azzal, hogy te ki akarsz állni a férfiak jogaiért. felőlem elhelyezhetik a férfinál is a gyereket, ha ott jobb helye van, nem érdekel ha a szórakozóhely bezár mert mindenkit ingyen engednek be, háborúba is mehetnek nők szerintem, én úgyis elbujdosok. csak ez az arrogancia, meg álszentség, hogy a nőktől várod, hogy a férfiakért harcoljanak, ez felb asz kissé."

Mindenkitől elvárnám, hogy mindenféle diszkrimináció ellen legyen. Vagy ez probléma?

"itt megint arra reagálsz, ami leegyszerűsítve van így, de nem értem, miért nem érted. hiszen leírtam most is, korábban is, hogy nincs kifogásom ellene, hogy a férfié legyen a gyerek, ha ott jobb helye van."

Igen, csak szerinted általános esetben a nőnél a helye, és csak kivételes esetben van a férfinál jobb helye. Szerintem kb. 50-50 az arány.

"egyébként általános iskolában, gimnáziumban, egyetemen, baráti ismerősi körökben is, ha a család szóba kerül, mindig kiderül, hogy az anya az, aki mindent észben tart, aki mindenre gondol, aki lecsesz ha kell, aki gondolkozik az egész családért. az apuka pedig sokszor a rendes, meg a jobb fej mint anya, aki megenged mindent stb. sokaknak meg nem túl előnyös, ha az utóbbit választja, vagy oda kerül."

Nem tudom, én nem így tapasztaltam. Amúgy én biztos nem tudnék választani a szüleim közül, egyikre se mondanám, hogy jobb.

2015. aug. 16. 20:34
 66/75 anonim ***** válasza:
40%

miért gondolom? :D

mert elve a tanár azt mondta gimnáziumban, ha rossz jegyet kaptam fizikából, hogy azért van mert a lányok nem értenek hozzá, nem áll rá az agyuk. a fiúk meg csak lusták. érted. és nem egy ilyen eset kísérte végig pályafutásomat.

nem probléma, ha mindenkitől elvárod, csak felesleges. ugyanolyan halálra ítélt ez, mint a világot jobbá tenni, megváltoztatni. csak a saját életedet keseríted meg vele, mert úgyse fogja mindenki így gondolni. és ha minden diszkrimináció ellen vagy, akkor szerintem ne úgy írd ki a kérdésedet, hogy a feministáknak csak a jó oldala kell a dolgoknak, és hogy képzelik.

általános esetben szerintem tényleg a nőnél van jobb helyen. ezt tényleg így is gondolom.

a továbbiakban én inkább kiszállok a nyilvános vitatkozásból, mert amúgy sem szoktam nagyon válaszokat írogatni, és zavar hogy nem tudom kinek írom. :)

2015. aug. 16. 20:47
 67/75 anonim ***** válasza:
51%

ja még annyit, mert elfelejtettem, hogy más az, ha egy lány elküld, meg más az, ha sok ember előtt aláznak. mégha utcán is mész oda egy lányhoz, és a járókelők látnak, úgyis elfelejtik amint elmentek melletted. én meg kicsit gyakrabban találkozok ugyanazokkal az emberekkel.

na meg a lány nem azért küldi el, mert férfi, hanem mert nem tetszik neki. ezt meg el kell fogadni. ha valaki nem bírja elviselni, hogy valaki elutasítja, akkor ne menjen oda olyanhoz akiről nem tudja hogy van nála esélye.

2015. aug. 16. 20:52
 68/75 A kérdező kommentje:

"mert elve a tanár azt mondta gimnáziumban, ha rossz jegyet kaptam fizikából, hogy azért van mert a lányok nem értenek hozzá, nem áll rá az agyuk."

Rendben, elismerem, vannak hímsoviniszta emberek, de ugyanúgy, és legalább ugyanannyian vannak feminácik is, akik meg a férfiakat illetik degradáló véleménnyel.

"ugyanolyan halálra ítélt ez, mint a világot jobbá tenni, megváltoztatni."

Akkor ne is próbálja meg senki?

"általános esetben szerintem tényleg a nőnél van jobb helyen. ezt tényleg így is gondolom."

Úgy látszik, ebben nem fogsz meggyőzni, és én se téged.

"ja még annyit, mert elfelejtettem, hogy más az, ha egy lány elküld, meg más az, ha sok ember előtt aláznak."

Szerintem meg az is szemétség. Kedvesen is vissza lehet utasítani, nem kell ahhoz bunkónak lenni.

"na meg a lány nem azért küldi el, mert férfi, hanem mert nem tetszik neki. ezt meg el kell fogadni. ha valaki nem bírja elviselni, hogy valaki elutasítja, akkor ne menjen oda olyanhoz akiről nem tudja hogy van nála esélye."

Tehát aki csúnyának tartja magát, az ne is menjen senkihez ismerkedni? Mondom, nem az a gond, hogy elutasítják, de az elutasításnak is vannak különböző, bunkó és kevésbé bunkó formái.

2015. aug. 16. 20:57
 69/75 anonim ***** válasza:
30%
A feministák csak a férfiak lassú, fájdalmas halálát akarják. Elvenni minden jogunkat, tulajdonunkat, mentális egészségünket...
2015. aug. 16. 22:58
 70/75 anonim ***** válasza:
Mé? A bányarémeknek talán pötsük van?
2015. aug. 17. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!