Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministák csak a férfi előnyökből szeretnének ugyanolyan arányban részesülni, vagy a hátrányokból ugyanúgy?
Tehát aki kvótát akar a parlamentben, az a bányákban is kvótát akar?
Ha nem, akkor miért nem?
50: Ti is kb. ugyanazt ismételgetitek.
Amúgy vannak férfiak, akik megpróbálnának tenni, csak ha valaki azt meri mondani, hogy "a férfiakat is diszkriminálják egyes esetekben", akkor van hímsovinisztának tartják, vagy nem veszik komolyan.
Egyébként azt mondod, tegyünk ellene.
Szerinted ha létrehoznának egy olyat, hogy maszkulinizmus, ami a férfiak elleni diszkrimináció ellen harcolna, hogy állnának hozzá az emberek?
Szerintem lenne támogatója. Csak az a baj, hogy idehaza kétféle "férfijogi mozgalom" ismert:
- amelyiknek fő tevékenysége a nők, és különösen a feministák ekézése (akikkel igazából össze kéne fogniuk, mint nemi egyenjogúságért, nemi alapú diszkrimináció ellen küzdő csoport)
- amelyik a múltba fordul, konzervatív értékeket igyekszik feltámasztani, egyúttal erősíti a nemi sztereotípiákat, a "leosztott lapokat"
Amíg ez
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
van az emberek fejében, a feministákra szükség van.
És amíg ez egy jó vicc:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Amúgy miért hiszik egyesek azt, hogy két csoport létezik: feministák meg nőgyűlölő hímsoviniszták?
Én nem vagyok feminista, de nőgyűlölő hímsoviniszta sem.
"Érdekes, sok feminista férfi küzd azért, hogy a nők ne legyenek diszkriminálva."
sok nő is kiáll azért, hogy a férfiak ne legyenek diszkriminálva.
"És a férfiak? Az nem gond, ha ők mennek a biztos halálba? "
nem érted. ha a nők mennének háborúba, és a férfiak vezetnék addig otthon a háztartást, csinálnának meg mindent, akkor oké. a háborúban meg egyenlő felek küzdenek. de ha férfiak és nők is vannak, akkor nyilvánvaló, hogy a nők fognak meghalni. érted? annak meg mi értelme lenne, hogy nőket küldj a háborúba, ha gyengébbek. plusz ha tanulsz egy kis evolúciót, a férfiak élete ebből a szempontból sokkal eldobhatóbb. a férfiak előbb is halnak meg. mert a nőnek szülnie kell, hogy fennmaradjon a faj.
"A feministákkal a legnagyobb baj az, hogy magasról tesznek arra, hogy a férfiakat is éri diszkrimináció."
ez egyáltalán nem igaz. nyilván ilyen is van, de a többség nem ilyen.
"Ilyen hazugságot csak egy férfigyűlölő mondhat."
nagyon ügyesen kiragadtad ezt az egy mondatot. de mint írtam, ebbe minden féle-fajta ember belevettem. a cigányokat, a muszlimokat ugyanúgy, mint tudósokat, művészeket stb. és mint mondtam, ami nyilvánvaló, a kevésbé intelligens emberek körében a legjellemzőbb ez. és igen, a legtöbben hímsoviniszták, mégha különböző mértékben is.
amúgy egyáltalán nem vagyok férfigyűlölő. ezen az oldalon gyűlölök csak mindenkit kb. :D szerencsére a való életben értelmes emberekkel és férfiakkal vagyok körülvéve, akik úgy gondolják mint jómagam, hogy férfi és nő egyenlő.
ha azt írnád, hogy a férfinél jobb helye van a gyereknek, akkor ja, hülyeséget beszélnél. de ezt a mondatot is szépen kiragadtad. :D ez a természetes, hogy alapvetően a nőnél van jobb helyen. a nő evolúciósan erre van kitalálva. gyereket szülni, felnevelni. a férfi mire kell? megcsinálni a gyereket. ez az alapvető. de én sem tagadtam, vagy mondtam azt, hogy mindig és minden esetben a nőnél van jobb helyen, fogd már fel.
"Amúgy miért hiszik egyesek azt, hogy két csoport létezik: feministák meg nőgyűlölő hímsoviniszták? "
én nem gondolom azt, és a hozzászólók sem. nem is állított senki ilyet, de valahogy, ha valaki azt írja hogy sokan, a többség, egyesek, akkor azt egyből magára veszi, és elkezd anyázni. én azt gondolom, hogy kétféle csoport létezik. az egyik az, aki intelligens, a másik meg az, aki nem.
érdekes egyébként, hogy minden nőgyűlölő, nőket szidó, vagy a nőkről való igazságot mondó kérdések alatt, a nők mindig próbálják elmondani az álláspontjukat, általában anélkül hogy a férfiakat szapulnák, de ez fordítva éppen az ellenkezője. és a nőkre mondják, hogy fröcsögnek, amikor csak le akarják írni a véleményüket, és a férfiak hajtogatják ugyanazt, és hogy a nők így megy úgy hazudnak, ugyanazt mondják stb. nem tudom valójában hányan vannak ezek az oldalon, de elkeserítő, hogy ez emberi butaság mekkora méretet tud ölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!