Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feministák csak a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministák csak a férfi előnyökből szeretnének ugyanolyan arányban részesülni, vagy a hátrányokból ugyanúgy?

Figyelt kérdés

Tehát aki kvótát akar a parlamentben, az a bányákban is kvótát akar?

Ha nem, akkor miért nem?

2015. aug. 16. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
63%
Az emberek bármiért, és bármi ellen harcolhatnak. Ez nem bizonyíték semmire, egyszerűen arra, hogy az emberek véleménye különbözik. Régen az ellen harcoltak, hogy a Föld gömbölyű, és akkor mi van?
2015. aug. 16. 16:24
 42/75 A kérdező kommentje:

"Ott vagy minden tüntetésben, stb..."

Ez pont olyan érvelés, mint mikor a jobboldaliak beszólogatnak a baloldaliaknak, hogy "és te hány menekültet fogadtál be?".

Amúgy én mindenféle diszkriminációt ellenzek, nem csak azt, ami engem is érint.

2015. aug. 16. 16:25
 43/75 A kérdező kommentje:

Most olvastam egy választ egy másik kérdésre:

"Ha van egy olyan mozgalom ami az egyenlőségért küzd de csak az egyik felet (nemet) támogatja akkor nem hibás az egész rendszer?"

Erről mit gondoltok?

2015. aug. 16. 16:29
 44/75 anonim ***** válasza:
100%

38-as válasz belinkelt fb-csoport: ne viccelj már, 1027 ember kedveli? Ennél a legvérmesebb feministáknak is több követőjük van. Mellesleg a cikkek lájkolóinak többsége férfi.

Ide például időről időre telefonálnak bántalmazott férfiak:

[link]

A diszkriminációnak rengeteg fajtája van. Ha valaki energiát szán arra, hogy valamelyik csoportot érő diszkrimináció ellen küzdjön, már dicséretes. Az összes ellen harcolni tíz élet is kevés lenne.

2015. aug. 16. 16:29
 45/75 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, te most tényleg azért vagy felháborodva, mert a feministák nem harcolnak a férfiak jogaiért, illetve a férfiakat ért diszkrimináció ellen? Ha a férfiak erre nem képesek, alkalmatlanok, lusták, érdektelenek, akkor miért kéne egy másik csoportnak harcolni helyettük?

A feminizmus akkor alakult, amikor a nőket nagyjából állati sorban tartották, nem volt beleszólásuk a saját életükbe, jogfosztottak voltak a társadalomban. Nem olyan helyzet volt, mint ma, és nem egy szórakozóhelyi belépő lett volna a tét. Igen kevés férfi állt melléjük, mégis elértek valamit. Lehet tanulni tőlük, átvenni azt, ami helyes, elhagyni a helytelent. Itt nyígni, hogy milyen rossz a férfiaknak a gonosz feministák miatt, teljesen felesleges időpocsékolás.

2015. aug. 16. 16:40
 46/75 A kérdező kommentje:

45: Mint mondtam, szerintem, aki emberségből, és az elvei miatt küzd a diszkrimináció ellen, az mindenféle diszkrimináció ellen küzd, nemcsak az ellen, ami őt érinti.

Vagy akkor szerinted ne álljunk ki más mellett, ha igazságtalanság éri, mert az ő dolga, ha lusta, akkor meg úgy járt?

2015. aug. 16. 16:44
 47/75 anonim ***** válasza:
42%
Feladtam :)
2015. aug. 16. 16:46
 48/75 A kérdező kommentje:

Wanda:

Írtad, hogy bár jogilag igen, a társadalom szemében még nem egyenlő a két nem. Mivel szerinted még mindig van létjogosultsága a feminizmusnak, gondolom, hogy azt akarod, hogy a társadalom szemében is egyenlőség legyen, és ne legyen megkülönböztetve semmilyen módon nő és férfi. Így van? (Válaszodtól függően folytatom a mondanivalómat majd. :))

2015. aug. 16. 16:47
 49/75 A kérdező kommentje:

"Feladtam :)"

Miért? Már kezdtem belejönni. :D

2015. aug. 16. 16:48
 50/75 anonim ***** válasza:
56%

Mibe jössz bele? Hogy ugyanazt ismételgeted mint akinél beakadt a tű?

Ne várd el a nőktől, hogy minden rossz ellen harcoljanak, ha TE és a többi férfi nem tesz semmi kézzelfoghatót. Mit nem lehet ezen felfogni? Ez már tényleg vicces. Fel vagy háborodva, hogy a nők nem harcolnak férfiak miatt is, mert mindenkinek mindenkiért harcolni kell, közben te és a többi férfi nem tesz semmit...

2015. aug. 16. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!