Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik barátomat is ugyanúgy hívják, mint az első kettőt. Akkor ő is ugyanolyan p. öcs lesz, mint ők?
Figyelt kérdés
Nyilván vicc, de akkor is ijesztő.:D2014. aug. 2. 17:56
1/11 anonim válasza:
azért mert ugyanúgy hívják nem jelenti azt hogy olyan a természete is
21L
3/11 anonim válasza:
en ugy gondolom hogy az "amilyen a kutya olyan a gazdaja" kifejezest parkapcsolatokra is at lehet ultetni. amilyen part valasztasz, te is olyan vagy (zsak a foltja).
4/11 anonim válasza:
apámnak mind3 felesége Éva volt. :D neki nem jött be 1x sem.
6/11 anonim válasza:
Nem a név, hanem a te válogatási szempontjaid döntik el, mennyire lesz poecs a barátod.
8/11 anonim válasza:
Ez nem névfüggő dolog.Akkor lesz szerencséd ezúttal,ha ésszel választottál párt magadnak.
9/11 A kérdező kommentje:
Múltkor is ésszel választottam és megszívtam vele, mint a torkos borz. Mivel sok mindenki kicsit máshogy állítja be magát a kapcsolat elején. Nem lehet mindig, mindent kiszűrni.
De majd meglátjuk. Pedig úgy mondtam volna valakinek, hogy Bélááám.
2014. aug. 2. 18:18
10/11 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy MÁRKAHŰSÉG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!