Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nőverésről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nőverésről?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem arra gondolok ha valaki minden ok nélkül hazamegy munkából és buciraveri az asszonyt, hanem mondjuk arra, ha az asszony egy kicsit többet képzel magáról mint amit kéne.

Elvégre is egyenlőség van és ha valami tahó túlfeszíti a cérnát akkor bizony időnként eljár az ember keze.

Miért kéne ez másképp legyen a nőknél ? Szerintem sok nő megérdemelne egykét fülest és mindjárt észhez térne. Nem lenne ennyi megcsalás és tiszteletlenség az urukkal szemben.

2015. júl. 22. 00:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/174 A kérdező kommentje:
De miért nem ? Egyenrangú veled, pont ez a lényeg! Gyakorlatilag megvonod tőle az egyenjogúságot ha csak azért nem csapod szájba mert nő. Elég kacifántos dolog ez, de szerintem néhányra nagyon ráférne egy kiadós "arcpakolás" :DD
2015. júl. 22. 01:13
 12/174 anonim ***** válasza:
15%
kíváncsi lennék ha a csajotok megcsalna 3 pasival is akkor mit csinálnátok? jól van drágám ügyes vagy! és meg simogatnád? olyan pofont vernék le neki hogy ki esne a szeme !
2015. júl. 22. 01:16
 13/174 anonim ***** válasza:
89%
Pont azért nem ütnék meg nőt, mert egyenrangúság van. Férfiakat sem ütök meg. Meg tudom oldani a problémámat másképp. Ez az intelligensebb felnőttek világában nem így működik, de sajnos nem mindenki oda tartozik.
2015. júl. 22. 01:19
 14/174 anonim ***** válasza:
88%
Természetesen jogod van megütni mindenkit, aki nálad erősebb. Akár nő, akár férfi. Gyengébbet megütni testi erővel való visszaélés, de hisztizni, megcsalni és tiszteletlennek lenni neked is jogod van vele szemben.. Ha ez nem elég, el is hagyhatod. Vagy ahhoz is gyáva vagy?
2015. júl. 22. 01:26
 15/174 A kérdező kommentje:

Nézd itt az ok és okozatról van szó. Sokan gondolják így hogy a fizikai erővel történő megoldások primitívek sokáig én is azt hittem, de az igazság, hogy ez az a dolog amivel mégis domináns tudsz maradni. Ha valakinek elkened a száját az biztos, hogy utána visszavesz belőle, nemtől függetlenül.

Én se vagyok egyébként egy bunyósospityu és egyébként galamblelkű vagyok. Viszont van az a pont ahol ki tudnak hozni emberek a sodromból a viselkedésükkel.

A mai fiatal nők olyan undorítóan viselkednek sok esetben, hogy köpni nyelni nem tudok néha. Gondolom ők is tisztában vannak vele, hogy a legtöbb férfi ebben még maradi, ezért bármilyen mocsokságot mondhatnak, tudják, hogy úgysem lesz következménye. Az ordibálás nem sokat segít maximum nagyon rövid időre.

Félre ne értsetek tényleg, szerintem is elég barbár megoldás egyébként ez, de régen működött és érdekes módon manapság is hatékonynak tűnik.

2015. júl. 22. 01:27
 16/174 anonim ***** válasza:
80%

"Nem lenne ennyi megcsalás és tiszteletlenség az urukkal szemben."

Uruk? Tehát a nő alsóbbrendű szerinted? Mi az, ami miatt fölötte állsz? És mi az a pont, cselekvés, ami miatt már jár szerinted a pofon? Egyet nem értés esetleg?

2015. júl. 22. 01:27
 17/174 A kérdező kommentje:
79-es tehát szerinted az a megoldás ha én süllyedek le egy nő szintjére ? :D Jaj ne már ezt sem gondolod komolyan. Azok a férfiak akik ilyenek azok papucsok és azokat ezért hagyjátok el, mert nem tudjátok magatok nőnek érezni mellettük.
2015. júl. 22. 01:28
 18/174 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy intelligens ember nem erőszakkal oldja meg a problémáit. Ha valami baja van, kinyitja a száját és megpróbálja megbeszélni. Ha a másikkal ilyen módon nem lehet egyről a kettőre jutni, otthagyja és keres valaki mást.

Ja, amúgy ha egyenlőség van, akkor hogy lehet, hogy mégis fenn akarod tartani a dominanciát? Nem érzel itt valami ellentmondást?

2015. júl. 22. 01:30
 19/174 anonim ***** válasza:
89%
Áruld már el, mégis mitől kevesebb egy nő egy férfinál? Ha valóban az, akkor nyilván el is tudod magyarázni az okát...
2015. júl. 22. 01:32
 20/174 anonim ***** válasza:
90%

És akkor még csodálkoznak sokan itt és ide járnak fel magukat sajnáltatni, hogy nekik nem jut nő, mindegyik nő ilyen meg olyan, az összes a bunkó kigyúrt pasikra hajt, bezzeg a rendes-kedves-normális srácokra, aminek ti állítjátok be magatokat, senkinek sem kellenek. Hát én ezen egy icipicit sem csodálkozok, mikor benyögik ide egyesek, hogy a nő verve jó és ha megcsalna akkor ilyen-olyan-amolyan pofont kapna. Őszinte gratulációm, aki megüt egy nőt, az minden csak nem férfi. Az ilyen meg is érdemli, hogy egyedül rohadjon meg.

Azt meg inkább ne firtassuk mekkora intelligenciára és milyen szintű emberiességre vall az, aki agresszióval oldja meg a gondját.

2015. júl. 22. 01:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!