Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nőverésről?
Félreértés ne essék, nem arra gondolok ha valaki minden ok nélkül hazamegy munkából és buciraveri az asszonyt, hanem mondjuk arra, ha az asszony egy kicsit többet képzel magáról mint amit kéne.
Elvégre is egyenlőség van és ha valami tahó túlfeszíti a cérnát akkor bizony időnként eljár az ember keze.
Miért kéne ez másképp legyen a nőknél ? Szerintem sok nő megérdemelne egykét fülest és mindjárt észhez térne. Nem lenne ennyi megcsalás és tiszteletlenség az urukkal szemben.
74% Tudod az az igazság, hogy néhány nő olyan mint a vas, te pedig a kovács vagy akinek az a dolga hogy kikalapálja a csorbát.:D
Persze ez most nagyon erősen metaforikus volt, de szerintem érted. Ez meg hülyeség, hogy nem kell összejönni vele csak azért mert ocsmány a természete mert ettől még lehetnek bőven olyan tulajdonságai amit esetleg pont kerestél egy nőben és egy ilyenben találtad meg.
74% Hagyjál már ezzel a nőgyűlölő duma marhasággal. A másik dolog pedig az, hogy a te hozzáállásod a rosszabb mert én a jót látom az emberekben te pedig a rosszat. Amúgy ez jellemző a legtöbb nőre ezért van annyi szerencsétlen, mint pl akik itt nyivákolnak, hogy túl rondák meg tököm tudja mert ti a rosszat sokkal jobban meglátjátok az emberben.
Én ha találok valami jót akkor örülök neki, ha pedig van benne valami elviselhetetlen akkor majd elválik, de én megpróbálom megoldani a dolgokat legalább.
Az aberráltat meg kikérem magamnak.
62% Jah persze. Szerintem értékes és normális ember vagyok, csak nem hódolok be ennek a mai világnak, ahogy a hülye sztenderdek előírják. Én tényleg egyenrangú félnek tekintem a nőket minden téren, ahogy kell!
62% Te nagyon fárasztó vagy. Először azt hittem hogy erőlteted, de most már látom, hogy te spontán nyomod a fullkretént.
Én nem adom fel egy nőnél csak azért mert vannak olyan tulajdonságai amik egy kicsit tökösebb férfit igényelnek. Sok olyan tulajdonsága lehet ami számomra imponál és közben vannak kisebb csorbák a stílusában.
Node én most nyugovóra térek, további jókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!