Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nőverésről?
Félreértés ne essék, nem arra gondolok ha valaki minden ok nélkül hazamegy munkából és buciraveri az asszonyt, hanem mondjuk arra, ha az asszony egy kicsit többet képzel magáról mint amit kéne.
Elvégre is egyenlőség van és ha valami tahó túlfeszíti a cérnát akkor bizony időnként eljár az ember keze.
Miért kéne ez másképp legyen a nőknél ? Szerintem sok nő megérdemelne egykét fülest és mindjárt észhez térne. Nem lenne ennyi megcsalás és tiszteletlenség az urukkal szemben.
Kiféle, miféle, kefél e :D
Amúgy ezzel a hozzálássál degradáljátok a nők egyenjogúságát.
Szerintem itt a kérdező itt nem az olyan esetekre gondol, hogy a nő "kinyilvánítja a nem tetszését" és durr egy pofon, hanem amikor egy hosszabb veszekedésbe, ami már pl a nő részéről 1000 féle sértő szóval a földbe döngöli a pasit és lehetetlen csillapítani. Gondolom én, legalábbis.
Igazából én még nem ütöttem meg nőt. Nem is tervezem. Volt már olyan szint hogy olyannyira aláztak hogy inkább elhagytam a szobát mert majd fel robbantam, mert ha belegondolunk egy jó pár ember azért szavakkal sokkal nagyobb sebeket hagy, mint egy egy pofon, nemtől függetlenül.
De azért bele tudok gondolni abba is amit a kérdező mond.
Nem vagyok nagyon fiatal. Én igenis kaptam apámtól egy egy pofont ha rossz voltam gyerek koromban, és szerintem ezzel nem voltam egyedül. De utána meg is beszéltük, és nem ok nélkül adogatta őket. És láss csodát normális vagyok. Alapvető tisztelet, tűrhetően jó modor, udvariasság. És lássuk be kellettek azok a pofonok, hogy tudjam, hol a határ.
Ma ha megnézzük a fiatalokat, biztos vagyok benne, hogy egy roh...dt pofont se kaptak életükbe, pont azért mert sajnos a szülők nagy része elhanyagolja a gyereküket, vagy le se sz@...ja!
-Jól vagy fiam/lányom?? -Igen, jól. Heti 3-4 szer.És ennyi a beszélgetés!(Kicsit azért túloztam)
Alapvető kommunikációjuk a szülőkkel szinte 0 (Nem mindnek, csak a 60-80 %, legalábbis gondolom) és nem is véletlen hogy is viselkednek manapság. Nem tudják hol a határ, és lássuk be, a LEGTÖBB fiatal elég g*c...i lett!
Hány gyereket láttam én a Tesco kassza mögött aki bömböl, ha nem kapja meg amit akar, ordibál, szitkozódik, anyuka meg próbálja normális hangvételben magyarázni hogy mi illik, mi nem. De csak szép szavakkal nehogy megsérüljön a lelke. A végén meg már ő veszi meg amit akar a gyerek, csak hallgasson már el! Szerintem az ilyen gyerekekből tudjuk hogy milyen felnőtt lesz. Én biztosan!
És abban tényleg igazat adok a kérdezőnek hogy van az a határ! Van az a határ amikor tudnak olyan g*c...ik lenni, de nem csak a nők, a férfiak is, amikor kib@...tul kijár egy pofon. Ez van, ti is tudjátok, mi is! És nem csak egy 2 órás veszekedésről beszélek hanem vérig alázásokról mondjuk egy fél napig, minden sérelemmel egybevegyítve.
Most gondoljatok már bele, van egy szerelmetek, imádjátok, valami oknál fogva kib@...ttul megsért, megaláz, lehet hogy már nem is egyszeri alkalomból, elnézitek neki mondjuk 10 szer, és 11 szer már nem, elszakadt a cérna! És mondjuk ilyen esetben a nő is ugyanúgy felpofozza a férfit. Hát nem attól az embertől fáj ez a legjobban akit elvileg szeretünk? Még ha egy idegen mondja, talán leperegnek, de így...
Írjátok itt hogy el kell hagyni, meg hogy egyszer legyen ilyen g*c...i vagy olyan hisztis, rögtön elhagynám, keresnék mást aki megbecsül... De ébresztő, aki szerelmes, akkor nem megy az olyan könnyen. Itt a gyakorin is, csomó olyan kérdést lehet olvasni hogy sok a veszekedés, még akár ugyanígy pofozkodás is. A tanács amit kap a kérdező: Hagyd el, keress mást! Jah, mintha az olyan könnyű lenne szerelmesen, amikor az a ku...va lila köd itt röpköd, hogy már majd meg fullad tőle szegény.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én nem hiszem hogy fogok bármikor is megütni egy nőt, de tény, hogy van olyan helyzet, szerintem ezt ti nők is, legalábbis elég sokan tudjátok, hogy hol fáj a legjobban egy férfinak, és a tört még csak meg sem forgattátok, de a fenébe is, ha itt vitatkozik velem ez a tuskó, akkor csak meg forgatom még balra, aztán jobbra is, sőt 2 óra múlva mondjuk belekarcolom a szívébe a nevem hogy sose felejtsen el, sajnos a rossz értelemben. Szóval igen, van olyan helyzet amikor (akármelyik félnek) kijárna egy pofon!
TerézApa igen, jól érted mire gondolok. Végre egy értelmes válasz, bár kellett rá várni nem keveset.
A mai nők olyan undorítóan tudnak viselkedni, kihasználva hogy ők nők és ők mindent megtehetnek, hogy az valami elképesztő. Voltunk strandon, huszonéves kis retek úgy osztotta az eszet a kajáldás csávónak, hogy csak úgy lestem. Barátja ott állt mellette és csak pislogott, látszott rajta, hogy "baszus ... és ez az én barátnőm". Szóval vannak díszpéldányok akikre ráférne egy kis nevelés, ha már nem kapták meg az élettől és persze módunkban áll, ezzel végül is segítenénk a jellemfejlődésüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!