Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
81/316 A kérdező kommentje:
Meglátogatni a rajongóit? :D nem tudom. esetleg filmet forgatni. :D mondjuk színeszeknél kicsit gázabb ez az egész, mert amíg a zenészek világszerte turnéznak ugye a rajongók tudnak velük találkozni, de a színészek nem turnéznak.
2015. febr. 19. 13:37
82/316 anonim válasza:
Hát ez az... Akkor ezt megszívtam :(
83/316 A kérdező kommentje:
hát meg sajnos :(
2015. febr. 19. 13:39
84/316 anonim válasza:
Mondjuk ha Tim összejönne veled, vállalnád a gyerekeit is?:D
85/316 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. Szeretem a gyerekeket. Az meg már más, hogy szerintem utálnának. :DD
2015. febr. 19. 13:46
86/316 anonim válasza:
Na és azt tudod hogy hány évesek a gyerekei???:D
87/316 A kérdező kommentje:
hát azt nem :D Az idősebbik talán olyan 7-8 lehet a kicsi meg szerintem olyan 3 körül. nem igazán szokott ilyenekről beszélni. :D
2015. febr. 19. 13:52
88/316 anonim válasza:
Nem rossz :) Komolyan elég jól zenél . Nem tudom de van egy olyan érzésem hogy hozzád idős lenne :D
89/316 A kérdező kommentje:
12 év még nem a világ vége xDDD
szerintem az enyhe kifejezés, hogy jól zenél :D :P
2015. febr. 19. 13:59
90/316 anonim válasza:
Ami a videóbam 0:45től szól annak mi a címe? The Other F Word ? Mert így nem találom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!