Voltál már szerelmes hírességbe/sztárba? Ha igen, kibe és csináltál hulyeségeket miatta? Mesélj el mindent! : )
én 11 éves koromban zac efronba xDDD
ráragasztottam a kispárnámra a posztert, amin rajta van, puszilgattam az autogrammját, írtam neki szerelmes levelet, állandóan hsm-et néztem.. xDD szerintem ezért utálom annyira. :D
Matthew Tuck-ba (Bullet For My Valentine), 14évesen. Mit csináltam? Jézus, az már beteges volt és nem publikus... :D:D
16L.
a Csabiba vagyok szerelmes a popdarálóból még mindig^^
az összes rész megvan xD
Hm...Jacoby Shaddix az jó pasi...egy időben én is odavoltam érte, még azért most is...:D
Amúgy én Lauri Ylonen-be voltam szerelemes. Nem csináltam nagy örültségegeket csak annyit, hogy tele raktam a szobámat poszterrel, 1x elment a koncertjére és akkor kiadtam magamból az állatot, mind vettem a folyóiratokat amiben róla írtak, egész nap The rasmust hallgattam, és bemagoltam az összes szöveget. De most már kigyógyultam belőle,azt hiszem(még mindig itt van 5 poszter)...Utána még voltak egypáran Jensen Ackles, Danny Jones, Jared Leto...xD
Ovis voltam még, amikor Terence Hill volt a szerelmem... látszik, más korosztály :)))
Még most is jó pasinak tartom és örülök, hogy jó ember is, bár nem vett el feleségül. (egyre kevésbé neheztelek érte :) ) Egyszer azt álmodtam, hogy nekiadtam a tejbegrízemet! Pedig az nagyon nagy szó.. dehát lóháton jött és nagyon éhes volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!