Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert van az h ezen a szerelem, szex oldin mindenki hulyesegeket ir a kerdeseimre?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:39
1/72 anonim válasza:
Mert hülyeségeket kérdezel, és még magyarul sem tudsz. Mi a retkesmocskosalbánszamárszar az az oldi?
2/72 A kérdező kommentje:
hat le vagy maradva oldal az oldi...jah es most azert kerdeztem ezt mert elegem lett abbol hogyha felrakok egy ertelmes kerdest nm kapok ra megfelelo valaszt...itt mindenki csak hulyul nm vesz komolyan:(
2010. ápr. 18. 18:42
3/72 anonim válasza:
én a hülye kérdésekre írok hülye választ, vagy a flegmákra.
5/72 anonim válasza:
Én vagyok a gáz, mert nem a használom ezeket a divatos kitalált szavakat, hanem AZ ANYANYELVEMEN BESZÉLEK? Remek...
6/72 A kérdező kommentje:
de en nm irtam se hujet se flegmat:(csak valaszt akartam kapni egy rohadt nagy problemara...
2010. ápr. 18. 18:45
7/72 anonim válasza:
Hány kérdést tettél eddig ide fel?
9/72 anonim válasza:
Rohadt nagy problémáid lehetnek 12 évesen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!