Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert van az h ezen a szerelem, szex oldin mindenki hulyesegeket ir a kerdeseimre?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:39
51/72 A kérdező kommentje:
jah ok miskolc..de akkor milyen idore es helyre gondoltal?
2010. ápr. 18. 19:18
52/72 A kérdező kommentje:
ne mert azt nem tudom:))
2010. ápr. 18. 19:19
53/72 anonim válasza:
XDXD tisztagáz... amúgy divatk.rva IQ-számításban nem tudok versenyezni
54/72 A kérdező kommentje:
nem nagyon foglalkozom a sztarokkal...szoval...nem mindenki liba aki libanak latszik:D
2010. ápr. 18. 19:20
55/72 anonim válasza:
Szerinted milyen időre és helyre gondoltam? Ahol találkozunk, és bebizonyítom hogy milyen ostoba vagy:D
56/72 A kérdező kommentje:
hat nekem tok mind1...de az tuti h nagyvaradon...jah es csak bloffoltem mikor azt mondtam h 15 vagyok...es nem vagyok ostoba:)
2010. ápr. 18. 19:23
57/72 anonim válasza:
nekamuzz már XD bár lehet, hogy tényleg csak 12 vagy
58/72 anonim válasza:
Romániába nem megyek le érted. Msn-re felvehetsz, ugyanaz a cím (privátos).
59/72 A kérdező kommentje:
nem talalt 13...es 13 evesen nem lehet valaki k.rva.most azert mert atvettem az ostoba baratnom szoveget azert kell mindenek lehordani...mert rosszab pillanataimbam vagyok ugyhogy...es azt jiszem senkinek nem kell magyarazni hogy mi az a rosszab pillanat.
2010. ápr. 18. 19:27
60/72 A kérdező kommentje:
jah amugy a nevedet megtudhatnam 16/F?
2010. ápr. 18. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!