Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert van az h ezen a szerelem, szex oldin mindenki hulyesegeket ir a kerdeseimre?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:39
41/72 anonim válasza:
neked nem az iq-d hanem az egód nagy, de enniy ésszel nem csoda hogy nem tudod megkülönböztetni
42/72 A kérdező kommentje:
nah figyu...hol laksz es hany eves vagy?erre azert vagyok kivancsi mert ki akarlak hivni egy IQ parbajra...
2010. ápr. 18. 19:11
43/72 A kérdező kommentje:
AMUGY KOSZ DE NEM VAROK TOBB SERTO VALASZT...SERTEGESSETEK A TOBBI OKROT AKI MAS FORMABAN DE HULYE KERDEST RAK FEL:))
2010. ápr. 18. 19:12
44/72 anonim válasza:
egerben lakok, 26 éves és felőlem...
45/72 A kérdező kommentje:
hol tudnank ezt megcsinalni?mert en nagyvaradon lakok...
2010. ápr. 18. 19:13
46/72 anonim válasza:
XD bár hogy a korom miért kell egy iq párbajhoz... kérted volna el pl az msnem vagy mittomén Xd
47/72 A kérdező kommentje:
nekem yahoom van...jah es azert kell h mennyi a korkulombseg...mert nehogy azt vard mar h egy 15 eves 9,53-as mediaval rendelkezo tini felnott IQ versenyt csinaljon egy 26 eves felnottel...
2010. ápr. 18. 19:16
48/72 anonim válasza:
ez van. akkor meg ne pattogj hogy melyikünknek nagyobb az iq-ja te kis porbafingó
49/72 A kérdező kommentje:
bocs de aki privatot kuldot nekem az hol lakik?
2010. ápr. 18. 19:18
50/72 anonim válasza:
Tehát ilyen "hány éves Robert Pattison?" szintű kérdésekre számítsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!