Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
30%-os! Igyekeztelek felnyomni pacsikkal, mert Te többet érdemelsz! :)
Kedves Kérdező! Én csak annyit tennék hozzá, hogy amíg távol van valaki, addig egy idealizált képbe vagyunk szerelmesek, amit önmagunk színezünk ki, és irreálisan csak pozitív tulajdonságokat aggatunkrá, a negatívakat pedig száműzzük, nem veszünk róla tudomást. Volt egy ismerősöm, aki házas emebrként egy kolleganőjébe szerelmes lett, egyfolytában rá gondolt, de ez baromira zavarta és igyekezett fizikailag kerülni az illetőt. Fizikailag kerülte, de az elméjében mindig vele foglalkozott. Igazából az elméjében lévő képbe volt szerelmes ő is. Szerinte, ha nem kerülte volna annyira, hanem naponta vele élt volna együtt, akkor lehet, hogy a valós kép átvette volna a fantáziakép helyét - és meglátta volna ő is, hogy azért vannak negatív tulajdonságai is az illetőnek, és egy normális ember. És valszeg kiszeretett volna belőle vagy egyszerűen normalizálódott volna a kapcsolatuk, szimpla kollegális lett volna.
Szóval a lényeg az, hogy Te is egy ideába vagy szerelmes, aminek Tim McIlrath arcot adsz. A sztáripar pedig erre épít, hogy a sztárok olyan képet, imidzst sugározzanak magukról, amit hozzáigazítanak egy ideához. De ez csak ipar, üzlet az ő részükről - a Te részedről meg csak fantázia, semmi más. Tim McIlrath ugyanolyan normális ember, mint Te vagy én vagy a 30%-os, semmi több. Egyszerűen rendezd el úgy magadban, hoyg oké, van egy dickó, akinek vannak szimpatikus tulajdonságai, de enniy, minden más már vagy a sztáripar tudatos imidzs-keltése vagy a Te fantáziád - és egyik sem valóságos. Minél közelebb jutsz a valódi Timhez (bár nem tudom, erre mennyi esély van, de legalább az átszűrődő negatív tulajdonságaira ne mond, hoyg pozitív), annél közelebb jutsz a valóságos emebrhez, és belátod: valahol van egy valóságos, kevert tulajdonságú, normális ember, aki viszont túl messze van Tőled ahhoz, hoyg valódi kapcsolatotok legyen. Te pedig keress a valódi emberek között valódi kapcsolatot...
Nem tudom mennyire ismeritek a bandát, de tény, hogy Tim tényleg jó fej faszi. Rengetegszer voltak már Budapesten és mindig én vezettem őket körbe. A híres emberekről mindenki azt gondolja, hogy megjátsszák magukat a színpadon meg a tv showkban, persze vannak ilyenek is, de pl. a Rise Against nem ilyen banda. Ők a hírnevüket jó dolgokra használják, pl. felhívják a figyelmet a környezet szennyezésre. Azt kell mondanom sokkal elismertebb is lehetne, ahhoz képest, hogy milyen fantasztikus hangja van, bárhol, bármikor felismerném. + nekem nagyon szimpatikus, hogy állatvédő és a hírnevét pozitív dolgokra használja.
És nem, ők tényleg nem isznak, tényleg sokat találkoztam velük és sok időt együtt töltöttem velük és egy csepp alkoholt sem ittak, nem drogoznak, nem cigiznek (kivéve Brandont a dobost, ő cigizik).
Tim soha nem hagyná ott a feleségét sem a gyerekeit. Ha mégis akkor ott valami nem lehet rendbe náluk, de 2013-ban mikor bécsben találkoztam velük akkor még minden oké volt. De persze nem mondom azt, hogy nem fog soha kiszeretni a feleségéből, mert azért már középiskola óta együtt vannak, szóval az elég hosszú idő.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy Tim rendes pasas és ő tényleg nem játssza meg magát a közönség előtt. Két lábbal a földön áll. És meg mondom az őszintét, hogy, ha Tim tényleg fasírtba lenne az asszonnyal és találkozna veled mondjuk akár a Volt Fesztiválon, akár még szerintem össze is jönne veled, ha szimpatikus lennél neki. De mivel szerintem nincsenek rosszban így ne fűzz, hozzá sok reményt, de azért remélem sikerül vele találkozni vele. :)
Ezt, hogy érted? :D
Találkoztam már hírességgel, de az a baj velem olyankor, hogy kb. meg sem merek szólalni pedig elég jól beszélem az angolt, de ilyenkor mindig megszeppenek és nem tudom, hogy mit kellene mondanom. :D
nem fogom azt mondani, hogy szeretem :D akkor meg azért néz majd hülyének :D mégis mit akarok én egy 2 gyerekes férjjel?! xD még ha nem lenne híres akkor is :D
nem tudom, nem vallom magam csúnyának, de szerintem akkor is kiröhögne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!