Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
91/316 A kérdező kommentje:
Ready To Fall :) ez az egyik leghíresebb számuk. :)
https://www.youtube.com/watch?v=XN2FrUUq-zI
élőben is jól nyomják szerintem :)
2015. febr. 19. 14:04
92/316 anonim válasza:
Hát akkor nem csoda hogy nem találtam:D
Komolyan nekem is tetszik :D
94/316 A kérdező kommentje:
ugye? :D szeretem a hangját, mert igaz nincs neki mindig tiszta hangja, de még így is van benne valami különleges :)
https://www.youtube.com/watch?v=ITA8r91SgX4
még ez az egyik kedvenc számom (meg még egy csomó :D)
2015. febr. 19. 14:12
95/316 A kérdező kommentje:
a szöveg miatt szeretem leginkább ezt a számot :D
2015. febr. 19. 14:13
96/316 anonim válasza:
Ez se rossz, mondjuk nekem az előző jobban tetszett :) Ezek után meg kell kérdeznem szereted a Rozsaszin Pitbullt?:D Vagy ismered egyáltalán??:D
97/316 A kérdező kommentje:
Ismerem, de nem szeretem :D
Nem vagyok az a full punk csaj :D mondjuk, ha az emberek rám néznek szerintem tuti ezt gondolják :D
2015. febr. 19. 14:31
98/316 anonim válasza:
Most már egyre jobban érdekel a fotód :D
99/316 A kérdező kommentje:
igen? miért? :D eddig azt mondtad, hogy Timnek kell :D :D
2015. febr. 19. 14:36
100/316 anonim válasza:
Hát hogy punk kinézeted van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!