Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
61/316 anonim válasza:
Hát köszönöm :) Akkor már megérte hogy írtam :)
62/316 A kérdező kommentje:
:)
2015. febr. 19. 12:45
63/316 anonim válasza:
Hát ez aranyos volt! :D Nem ám még a végén itt össze jöttök. :D
64/316 A kérdező kommentje:
persze :D senki nem jönne össze egy ilyen dilis emberel, mint amilyen én vagyok :D
2015. febr. 19. 13:01
65/316 anonim válasza:
Hát intéztem volna itt neked napokon keresztül Timet, de hát ha neked nem kell.... Nem tudok mit tenni....
66/316 A kérdező kommentje:
Hát ez van sajnos... elcsesztem :D
2015. febr. 19. 13:05
67/316 anonim válasza:
Hát elég rendesen... Lehet ez lett volna életed nagy esélye nem gondolod???
68/316 A kérdező kommentje:
hát lehetséges :) most már mindegy :)
szegény Tim most biztos whiskys üveggel a kezében sírdogál otthon. :D
2015. febr. 19. 13:11
69/316 anonim válasza:
Erre mérhet vehetsz.... :D Amúgy azért írtam, mert igazából én is így érzek egy sztár iránt :D Nah de mind1.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!