A barátnőm fülig szerelmes egy ismert, magyar (nem túl biztató előéletű) hírességbe. Mit tegyek, hogyan védhetném meg az esetleges csalódásoktól? Vagy inkább hagyjam, hadd menjen a saját feje után, és tanuljon a saját hibáiból? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 20:29
1/5 anonim válasza:
Ez nem szerelem, ez rajongás. Szinte minden lány átesik ezen, sokan többször is. Nem tudsz vele mit kezdeni. Majd rájön, hogy milyen nevetséges és abbahagyja.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, először én is ezt hittem, hogy úgymond csak rajongás. (Bár szerintem még ez sem lenne nevetséges dolog, de ebbe most inkább ne menjünk bele.) Rengetegszer találkozott, beszélgetett Vele, és azt mondja, hogy az illető már utalt rá, hogy többet érez iránta.
2011. dec. 29. 20:46
3/5 anonim válasza:
Ha neki az ilyen barmok jönnek be (a nem túl bíztató előéletből erre következtetek), akkor sem tudsz vele mit csinálni. Mondhatod neki, hogy szerinted nem jó ötlet találkozgatni vele, de valószínű azt hiszi, hogy csak féltékeny vagy. Majd koppan egyet, aztán újra tisztán fog látni. (Vagy nem...)
5/5 anonim válasza:
Két lehetőséget látok:
1, Időben kiábrándult a kisasszony.
2, Néhányszor jól megtolták, majd eldobták, mint a szemetet, és kiábrándult a kisasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!