Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
71/316 A kérdező kommentje:
És melyik sztár iránt? :)
2015. febr. 19. 13:14
72/316 anonim válasza:
Lindsay Lohan :D De ezt nem a vicc kedvéért írom hanem komolyan... :D De persze nem ennyire fanatikusan mint te hogy tudom mikor merre van. :D Amúgy nyomkövetőt raktál rá?:D
73/316 A kérdező kommentje:
Hát ja Lindsay szép nő csak az utóbbi időben kicsit zűrös volt a csaj. Akkor gondolom bírod a vörös hajú nőket :D
Nem :D Csak elég, ha az Instagramjukat figyelem, szinte minden nap raknak ki valamit. És tessék 40 perce megint postoltak egy képet :D
meg a banda oldalán ki vannak írva a turné dátumok meg, hogy hol koncerteznek mondjuk ma. :)
2015. febr. 19. 13:23
74/316 anonim válasza:
Hát igazából a nem férek a bőrödbe című filmbe tetszett meg nagyon, az ottani külsejével... :) Napokig a Take me Away-t hallgattam amiben gitározott :D De folyamatosan, még a telefonomra is felraktam :D
75/316 A kérdező kommentje:
A filmjeit nagyon szeretem, szerintem tök jól eltudja játszani a szerepeit. :)
2015. febr. 19. 13:27
76/316 anonim válasza:
És még milyen szép <3 Hát vele szívesen találkoznék... Nem tudnál benne segíteni ???:D
77/316 A kérdező kommentje:
Hát, ha jönne volt fesztiválra vagy szigetre akkor tudnék, de így, hogy nem is jön még csak magyarország közelébe, így sajnos nem :(
2015. febr. 19. 13:31
78/316 anonim válasza:
Hát a helyében én sem jönnék :D Nah mind1.
79/316 A kérdező kommentje:
mert? :DD
2015. febr. 19. 13:33
80/316 anonim válasza:
Hát ide minek jönne? A semmi közepére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!