Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
211/316 anonim válasza:
:DDDDDD Na most tényleg nevetek :D
Hát ne haragudj:DDDDDDDDDDDDDD
Hát ÁLLATi vagy:D
212/316 A kérdező kommentje:
hát de most na :D ők szoktak kutyát meg macskát enni aztán bőrtáskát csinálni belőlük :D
2015. febr. 19. 22:44
213/316 anonim válasza:
Jaja :D Huhh nah lassan megyek pihenni:) Szép álmokat:)
214/316 A kérdező kommentje:
rendben, lassan én is megyek. :) szia, szép álmokat :*
2015. febr. 19. 22:47
216/316 anonim válasza:
ti most komolyan itt beszélgettek úgy, hogy azt se tudjátok mi a másik neve meg, hogy hogy néz ki? :D
217/316 A kérdező kommentje:
igen, miért? :D
2015. febr. 20. 10:35
219/316 A kérdező kommentje:
azt hittem dolgozol vagy valami :D
2015. febr. 20. 10:50
220/316 anonim válasza:
Most jöttem be nemrég :D És te ??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!