Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
191/316 anonim válasza:
Elhiszem neked :D És jó így egyedül élni ?
192/316 A kérdező kommentje:
hát nem rossz, azért hiányzik 1-2 ember :) de meg lehet szokni :)
2015. febr. 19. 21:47
193/316 anonim válasza:
Hát nem tudom én hogy lennék el magamban... Főzni sem tudok:D Meg nem is igazán szeretek egyedül enni... :D
194/316 A kérdező kommentje:
én sem tudtam főzni :D ráadásul akkor kezdtem el ezt a vega étrendet és azelőtt csak a sima kajákat láttam, hogy anyám, hogy csinálja, de aztán bele jöttem :D
2015. febr. 19. 21:51
195/316 anonim válasza:
Hát én nem vegázok :D Nem tudnám magam húsos kaják nélkül elképzelni... De akkor te mit eszel? Mert lényegében még 1 jó gyrost sem ehetsz meg:p :D
196/316 A kérdező kommentje:
van vega gyros :D igazából mindent meg eszek amiben nincs hús :D szerintem még mindig jobb, mint a vegán éttrend. Tim is vegán, nem eszik semmi állati eredetűt, se tojás, se tej semmi ilyesmi :) én is próbáltam, de az valahogy nem ment már nekem :D
amúgy én is nagyon szeretem a húst, de inkább nem eszek :D
2015. febr. 19. 21:56
197/316 anonim válasza:
De csak azért nem eszel mert Tim se eszik??:D
198/316 A kérdező kommentje:
hát van hozzá köze, de leginkább az állatok miatt. én mindig is nagy állat barát voltam :)
2015. febr. 19. 22:04
199/316 anonim válasza:
Ahhha értem.
De mondjuk ha Tim foggal körömmel szaggatná a füstölt csülköt te is ennél húst ?:D
200/316 A kérdező kommentje:
nem hiszem :D de amúgy ez nem csak a "nem eszek húst"-ról szól, mert pl. semmi bőr cuccot nem veszek főleg, ha kínai a cucc, mert lehet, hogy kutyából van :(
2015. febr. 19. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!