Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
171/316 A kérdező kommentje:
:)
És te? Egyedül élsz? :)
2015. febr. 19. 20:20
172/316 anonim válasza:
Nem, anyukámmal élek, és növéremmel :)
173/316 A kérdező kommentje:
nekem is van egy nővérem :)
2015. febr. 19. 20:26
174/316 anonim válasza:
Nekem 3 is van :) És a testvéreid nem mentek veled? Egyedül laksz ?
175/316 A kérdező kommentje:
húú és milyen volt ennyi lány mellett felnőni? :D
A nővéremnek már van egy kisfia és egy kislánya. őket nagyon szeretem és hiányoznak is. :( a bátyám meg budapesten lakik. :)
2015. febr. 19. 20:32
176/316 anonim válasza:
És a nővéred abba a faluba lakik ahol te laktál?
177/316 anonim válasza:
Ja a kérdésre válaszolva nem volt semmi gondom velük, és szerintem nekik sem velem, teljesen jól kijöttem / kijövök velük :)
178/316 A kérdező kommentje:
igen ott lakik :) régen sokat vigyáztam a kisfiára, szerintem ezért is jobb a kapcsolata velem, mint az anyjával :D tavaly elvittem a szigetes Blink-182 koncertre, hát szerintem az örök életében emlegetni fogja :D
2015. febr. 19. 20:44
179/316 anonim válasza:
Hány éves a kisfiú ?:D Viszed Timhez is?:D
180/316 A kérdező kommentje:
15, de nem is annyira kisfiú, mert már szerintem 2 fejjel magasabb nálam :D mondjuk a 160 centimmel nem nehéz engem túl szárnyalni :D
Hát mondtam neki, hogy jöhet, de csak akkor, hogy nem bukik meg év végén, mert nem lett túl fényes a félévije :D
2015. febr. 19. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!