Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
hát nem :D de ne is mondd, olyan gyorsan felnőtt :D olyan mintha a kisöcsém lenne :)
amúgy 158 vagyok csak mindig kerekítek :D az a 2 centi már nem oszt nem szoroz :D
Hüha na az nem semmi. :D Hát én még nem voltam pesten ilyen nagy bulikon:D Mondjuk azaz igazság annyira nem is vágyok :D Főleg amiket látok a neten, fiatal kis takony részeg kölykök verik ott magukat... Hát nem az én világom... :D De ez a szám jóóó :D Hallgasd meg:D
én nem szoktam inni, ha koncertre megyek :D nekem túl sokat jelentenek a kedvenc bandáim és nem azért megyek el egy koncertre, hogy kb. semmire se emlékezzek. :)
mondjuk nem mintha amúgy innék :D követem Tim példáját :D
régen hallgattam prosecturát :D
amúgy se igazán iszok, életemben egyszer rúgtam be, de akkor csúnyán és lehet, hogy gáz, de 16 voltam :D az volt a szerencsém, hogy az akkori legjobb barátnőm ikertesója (fiú) vitt haza, mert szerintem tuti nem jutottam volna haza, az emlékeim szerint így is alig tudott haza vinni, mert nem igazán tudtam már a saját lábamon menni :D aztán még annyira emlékszek, hogy berakott a kapun bezárta vissza adta a kulcsot, valahogy bementem az ajtóig, de előtte fetrengtem egyet a fűben a kutyával :D utána bénáztam egyet a kulcslyukkal és onnantól képszakadás :D
reggel a takarómba gabalyodva ébredtem a kulcsomon lévő kulcstartók szanaszét voltak a szobámban és még a macska is bent volt aki elvileg csak kinti macska volt :D
azóta én sem, de nem is akarok. egyszer voltam még úgy, hogy nővéremmel egy motoros buliban jagereztünk, de szerintem én kicsit többet ittam, mint ő, meg én előtte ittam az egyik ismerősüknél pálinkát is :D de akkor magamnál voltam csak kicsit kacskaringósan mentem :D
de amúgy tényleg nem vagyok nagy piás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!