Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
ma igen, van, hogy ketten.
ne is mondd, múltkor be jött egy pasi, vagyis csak az ajtóig, mert nálunk elég hülyén van megoldva, nem igazán látni az ajtót meg, ha szól a zene akkor nem is hallani, ha be jön valaki. Szóval bejött egy pasi és annyit hallottam, hogy valaki csörög az övekkel ami az ajtó mellé vannak kiakasztgatva, gyorsan oda megyek és látom, hogy próbálja leszedni, kérdezem tőle, hogy segíthetek? amint rám nézett, már láttam, hogy be van drogozva. aztán a másik kezéből már ki is eset egy öv. na mondom most azonnal takarodj ki! hál istennem ki is ment, jól jártam volna, ha nekem jön. de amint ki ment már jött is a szomszéd boltos srác, mert látta, hogy bejött ide és mondta, hogy ez a hapsi állandóan be van állva és járja a boltokat, hogy mit tud ellopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!