Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne egy kérdésem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lenne egy kérdésem. Mit tegyek? Lépjek én? Vagy hagyjam?

sziasztok...

lenne egy kérdésem..kérlek segitsetek...x/

van egy fiú 18éves (szűz)

régóta ismerjük 1mást...de egy ideje félreérthetően viselkedik...(pl.buszon mondja üljek az ölébe,simogatja a lábam...nézi a suliba ahogy pucsitok<---nem is tagadja ezt le,majdnem mindig megvár suli után..együtt megyünk reggel..és alapból félreérthető dolgokat mondd)énis ugyanezt csinálom vele...

ebben csak aza furcsa,hogy ő egy zárkózott fiú..ugyértem nem mutatja az érzéseit..és nem tudom mit akar..:( Help Pls!! :)

2010. febr. 11. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy azért ilyen csomó srác mert TE így viselkedsz velük?
2010. febr. 11. 20:30
 12/16 A kérdező kommentje:

hehe

jogos a kérdés:D

amugy nem...

lényegében énis "zárkózott"vagyok...

nem szoktam mindenkivel ilyent csinálni..csak vele

2010. febr. 11. 20:31
 13/16 anonim ***** válasza:
legközelebb kérdezd meg csakúgy "poénból" hogy mitakar:P
2010. febr. 11. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
nem muszáj neked nyomulni ha már ő nyomul elég ha csak félreérthetetlen pozitív jeleket küldesz vissza pl beleülsz az ölébe hasonlók, bár az is lehet hogy épp változáson megy keresztül és próbál nyíltabb lenni
2010. febr. 22. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
ja és fontos hogy lássa h más pasikkal ilyet egyértelműen nem csinálsz mint vele egy idő után tuti elhív randizni vagy dugni ha komolyan gondolja
2010. febr. 22. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
a lószart vagy te zárkózott. olyanokat csinálsz, amik azt mutatják, hogy hírből ismered csak a zárkózottságot...
2010. febr. 22. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!