Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne egy kérdésem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lenne egy kérdésem. Mit tegyek? Lépjek én? Vagy hagyjam?

sziasztok...

lenne egy kérdésem..kérlek segitsetek...x/

van egy fiú 18éves (szűz)

régóta ismerjük 1mást...de egy ideje félreérthetően viselkedik...(pl.buszon mondja üljek az ölébe,simogatja a lábam...nézi a suliba ahogy pucsitok<---nem is tagadja ezt le,majdnem mindig megvár suli után..együtt megyünk reggel..és alapból félreérthető dolgokat mondd)énis ugyanezt csinálom vele...

ebben csak aza furcsa,hogy ő egy zárkózott fiú..ugyértem nem mutatja az érzéseit..és nem tudom mit akar..:( Help Pls!! :)

2010. febr. 11. 20:14
1 2
 1/16 anonim válasza:
52%
hagyd hogy megdugjon oszt kész :D
2010. febr. 11. 20:15
 2/16 A kérdező kommentje:

^^

de ...túl zárkózott :(

2010. febr. 11. 20:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor lépj te .. ha a nagyon zárkózottsága miatt ilyenek csinál, akkor nem lehet annyira félénk .. Kezdeményezz.
2010. febr. 11. 20:18
 4/16 anonim válasza:
100%
aki félreérthetöen viselkedik és simogatja a lábadat a buszan az nem zárkózott.
2010. febr. 11. 20:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Tetszik akkor rázd tovább a segged nem akkor meg ne hülyítsd.
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha te is csak töcskölni akarsz, akkor hagyd magad. Ha komolyak a szándékaid, ne hagyd magad. Az, hogy simogatja a lábad/ülj ölébe/nézi a segged, a szexuális vonzalmát mutatja, ez csak a tested felé fejezi ki az érdeklődését. Magyarul, egyájszakára akar.
 7/16 A kérdező kommentje:

nem rázom^^

amugy tetszik:$

2010. febr. 11. 20:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Túl zárkózott? Mi a gond vele, ha Veled máshogy viselkedik? Neked úgy látszik, megnyílt. Légy vele boldog. És védekezzetek.
2010. febr. 11. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"buszon mondja üljek az ölébe,simogatja a lábam...nézi a suliba ahogy pucsitok... félreérthető dolgokat mondd"

DE

"nem mutatja az érzéseit..és nem tudom mit akar... túl zárkózott"

Mondd, te ufó vagy, vagy fogyatékos, vagy mi?

2010. febr. 11. 20:24
 10/16 A kérdező kommentje:

jó lehet én nem veszem ezeket oylan jelekek...

merrrt régóta ismerem...

+egy csomó srác ilyen akit ismerek:D

2010. febr. 11. 20:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!