Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok/nők a sátá álltal teremtett lények akik tönkre teszik a férfiak szívés és elraadva a lelküket a pokolba viszik őket?
Na de most tényleg, a lány akit megismertem tudta, milyen gyerekkorom volt, tudta mennyire kivoltam akkortiban miket éltem ár, erre összetörte a szívem és padlóra küldött. Hogy leheték túl ezen ?
Nem vágyom semmi másra csak egy sátáni gonosz ószemély hozzú percekig tartó ölelésére, az segítene a hangulatomon cserébe vihetitek a lelkem a pokolba asszonyok.
22es, en nem lattalak meg, de igy is megmondom, hogy szanalmas vagy!
Es ebbe gondolj csak bele! Arc nelkul is szanalmasnak tartanak az rmberek, hiszen te magad is annak tartod magad! Sokan fel vannak haborodva, ha ne ertenek egyet veluk, de te boldog lehetsz, hisz eleg rovid ido alatt be tudod erni, hogy masok is azt erezzrk veled kapcsolatban, amit te erzel magaddal kapcsolatban... igazan elegedett lehetsz :(
Ne szenvedj mar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!