Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek! Tegyük fel, hogy megtaláltátok életetek szerelmét, teljesen megvagytok győződve arról, hogy egymásnak teremtett titeket az ég; szerintetek szép lenne/jól esne a következő mondat egy romantikus estén a fiútól/férfitől?
Azt is tegyük fel, hogy a fiú/férfi annyira szerencsés, hogy neki ez a kapcsolat az első, viszont úgy néz ki, hogy az utólsó, mert nagy szerelemről van szó.
Szóval, a helyszín egy szép lágy, tavaszi est, fúj a szellő, símogatja a bőrötöket és finom tavaszi, esti illat van és vibrál a két fél közt a levegő, csillognak a szemeik az esti fényekben. Hogy ez most ez egy romantikus étteremben, vagy mondjuk a városliget egyik szép pontján van, az mindegy, az érzés a fontos most és az, hogy egymásra figyelnek. Remélem, sikerült leírni, átadni valahogy ezt a romantikus, szerelmes érzést.
És akkor a lényeg, hogy ez a mondat milyen volna?
Fiú/férfi: Te vagy életem legszebb/legértékesebb ajándéka, mindigis vigyázni fogok rád, remélem sose veszítelek el! Nagyon szeretlek!
ha a csaj szereti a romantikát akkor persze:)
mondjuk én soha nem mennék bele ilyenbe, én nem vagyok ilyen romantikus nem is nagyon szeretem az ilyet, inkább tv elött pizzázás hülyéskedés
Nem szentírás amit írok most, de kicsi az esély, hogy be fog jönni.
Miért?
Mert ha ezt az első néhány randin elsütöd, a csaj úgy meg fog ijedni, hogy azonnal átrak barátzónába.
Sajnos tapasztalatból mondom, mert én is ilyen romantikus, jólelkű vagyok mindig a lányokkal és ennek nincs sikere, még úgy sem, hogy külsőre sincs szégyellnivalóm és a magabiztosság is megvan. Egyszerűen manapság ez túl sok, túl kötött, túl lelkis.
Majd 35-40 felett vissza lehet térni ezekre, addigra megsavanyodnak az emberek a sok csalódás miatt és addigra már az efféle béke, szeretet, kedveskedés lesz az igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!