Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 szép szép mondat, amivel közelebb kerülhetek 1 lányhoz?
ha szavakkal akarod megnyerni,de nem gondolod komolyan,nem szép szerintem..
ha arra gondolsz mik azok a szavak amik kulcsként nyitják a zárat a lelkéhez,mert szeretnéd megismerni,akkor az időbe telik, az idő nagyon sok zárat kinyit,csak ne akarj rohanni..
de egy tuti recept: figyelj oda rá
Ne hallgass rájuk! Én a Bögyös Marcsit a szomszéd faluban két szóval is le tudtam venni a lábáról, és utána irány volt a szalmakazal, vagy a pajata!
Csak mondj neki valami férfiasat, hogy tudja nem akárkivel van dolga, de mégis megnyerőt, hogy azért ne rohanyjon el sikítva mint a bagzó macska!
Péltául: Szép vagy mint egy új traktor!
A traktor igen férfias és erőt sugároz magából, azon kívül egy ápolt, és tiszta Zetor, még egy városi leány szívét is megdobogtatja!
Sok szerencsét! ;)
76/F
Hát ez inkább nem mondat függő. Ez gesztus és személyiség függő. Tehát sok nő értékeli azt,ha nem a melle meg a segge az első,ami neked létfontosságú. Dicsérd a haját,a szemeit és az arcát. De mondom ez inkább személyiség függő,hogy milyen is vagy valójában belül.
Külső megfog,a belső megtart. Tehát ha jóképű,helyes csávó vagy, akkor a csaj könnyebben közeledik hozzád. Viszont a jóképűség és a helyesség nem a csőgatyánál és a vasalt hajnál kezdődik. Erre figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!