Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent 1 férfi szájából az a mondat, hogy "Lezárhattuk volna mint 1 KALAND,1 szép emlék"? Mit tartalmaz vagy miről szól pl 1 kaland?
pl. egy éjszakás kaland.
lefekszel vele, aztán te folytatni akarod, hívogatod, zaklatod, és már a töke tele lesz veled. és ez rá a válasz h lezárhattuk volna mint 1 kaland,1 szép emlék.
(vagyis egy kalandnál -> egy éjszakánál többet nem akar/akart tőled)
remélem igazad van,csak akkor is olyan rosszul esett hallani azt h Kaland,vagy ,hogy ennyit jelentettem vna csak Neki pedig kb 2hónap után kimondta,hogy Szeret..mert Nekem is az ugrott be,hogy az általában 1éjszakás szokott lenni a kaland,ismeretlenek közt és csak szex más semmi azaz érzelmek sincsenek..
Köszönöm az eddigi válaszokat
Szerintem itt arra utal, hogy olyan kapcsolat kellett volna, ahol mindketten jól érzitek magatokat, de tudjátok, hogy átmeneti és nem egy életre szól.
Ettől még szemét marad, mert ha ő így érzett, akkor illett volna tájékoztatnia, hogy mi a helyzet. Ha utólag magyarázza csak bele, akkor pedig a szokásos gyáva szövegelés, hogy ne kelljen kimondania, hogy miért nem akar veled lenni, mármint hogy mi változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!