Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak kaland? Nem tudom mi van.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak kaland? Nem tudom mi van.

Figyelt kérdés
Már két éve járok össze egy vallásos közösséggel.De amikor együtt vagyunk persze nem mindig a vallásról van szó,szóval nem vagyunk szentek mise...bár ez a kérdés lényegében nem fontos.Szóval ebben a közösségbe van egy nálam egy évvel idősebb fiú akivel a mostani táborban nagyon közel kerültünk egymáshoz úgy érzem.Négy napos volt.Írt egy levelet mert volt ilyen borítékja mindenkinek,és azt írta hogy jó hogy itt vagy,szeretnélek jobban megismerni.Volt ilyen kiscsoportos beszélgetés és ott is egy csoportban voltunk.Aztán mindig mosolygott,meg nézett rám.Szóval nagyon aranyos volt.Aztán megmasszíroztam meg ilyenek.3. nap voltunk kirándulni és szinte egész nap együtt mentünk,beszélgettünk tök jó volt.Írt megint levelet hogy jó volt ma beszélni és szerinte jobban megismertük egymást.Aztán este meg néztük páran a hullócsillagokat és ő is odajött és mellém bújt be a takaróm alá és oda is bújt hozzám.Bár lehet csak azért mert ott volt szabad hely...Mindegy.Aztán már volt a negyedik nap amikor mentünk haza és akkor meg már ilyen más volt...nem tudom miért.A többi lánnyal is jóba van,nekik is írt levelet meg ilyesmi,de velük nem viselkedett úgy.Meg mondta egyik barátnőm is hogy amikor a legjobb barátom megölelt akkor olyan "csúnyán" nézett ránk.Szóval nem tudom...minden vasárnap találkozunk,meg szerdán,meg pénteken is néha.Interneten sose beszélünk.Én meg úgy vagyok vele,hogy nem tudom hogy tetszik e nekem vagy sem.Mert helyes,jól érzem magam vele,de annyira még nem kötődök hozzá mármint hogy talán akkor fűződnének hozzá érzelmeim ha kezdeményezne vagy valami.Segítsetek,hogy szerintetek mit csináljak?Nem értem ezt az egész helyzetet.
2011. aug. 7. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Több vasat tart a tűzbe.
2011. aug. 7. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
keresni fogja a társaságodat, ha többet szeretne:) légy türelmes.
2011. aug. 7. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!